Viimasel ajal kohtame palju lemmikloomatarbeid mille nimes esineb lühend TPR.
Suurim hulk sellise nimega tooteid leidub koerte mänguasjade hulgas – pallide, närimislelude, viskelelude ja erinevate nöörilelude kirjeldustes. Mis see tähendab?

TPR on lihtsustades termoplastiline kumm mida iseloomustab niiskusekindlus, ilmastikukindlus ja vastupidavus. Koerte mänguasjades ühendab TPR kummi ja plasti parimad omadused, tulemuseks lelu millel oluliselt pikem kasutusiga . TPR lelud on märkimisväärselt plastilisemad, elastsemad, tugevamad ja vastupidavamad võrreldes vinüülist või kummist tootega.

Koerad armastavad mängides lelusid närida, raputada, tirida või lihtsalt näksida, seega sõltub lelu materjalist tema kasutusiga. Kui tavaline kummist või vinüülist lelu võib muutuda aja jooksul rabedaks , siis TPR lelu seevastu talub tugevamaidki hambaid oluliselt paremini, samuti temperatuuri muutusi. Leluga ei juhtu midagi erilist isegi kui ta õue ununeb.

Oleme meiegi oma Jack Russelile taldrikuid visates neid ikka ja jälle kuusehekki ära kaotanud ja alles järgmisel kevadel kasutuskõlblikena üles leidnud. Seetõttu julgeme soovitada - kui soovite koerale mänguasja mis oleks õuemängudeski pikaaegne kaaslane, tasuks osta TPR lelu. Lisaks vastupidavusele on nad enamasti ka ilusad ja rõõmsavärvilised ning osad neist lisaks varustatud LED lambikesega mis põrkel süttib. Kas sellest nüüd koeral lugu, aga peremehel kindlasti ilus vaadata suvises õhtuhämaruses aiailu nautides.

TPR LELUSID SAATE OSTA SIIT!