Paljud tillukeste koerte omanikud on hädas selle murega, et kui nende koerake peab mingil põhjusel pikemalt üksi kodus olema, siis tema väike põis ei pea nii kaua vastu ja sellest võib palju pahandust tulla. Rikutud vaip või parkett või koguni diivan.

On neid, kes kasutavad selle probleemi vältimiseks vana head (või siis tegelikult mitte nii head) ajalehtede maha laotamise süsteemi.


 

 

Bosse poodidest võib selle mure lahendamiseks leida ka spetsiaalseid pissilappe. Need on küll eelkõige mõeldud, kutsikate treenimiseks, kuid sobivad suurepäraselt ka väikestele koertele.


 

 

Oleme kuulnud, et paljud kasutavad ka koertele liivakasti koos kassiliivaga. Aga nüüd on tuntud kassiliiva tootja - Sanicat välja töötanud ka spetsiaalselt koertele mõeldud liiva Sanidog. Tegemist on vaniljelõhnalise paakuva liivaga, mis neutraliseerib halva lõhna. Kõrgekvaliteediline peeneteraline liiv koosneb 100% betoniidist. Betoniit on pehme ning poorne settekivim. Kokkupuutel vedelikega paakub liiv tükkideks, mida on lihtne liivakastist eemaldada. Et harjutada lemmikut liivakastis käima, tõstke ta sinna iga päev enam-vähem samal ajal ja tehke seda regulaarselt ca iga 2 tunni tagant (kutsikate puhul eriti). Premeerige, kui koer teeb oma häda liivakasti või kui koer ise läheb liivakasti.