Pala puhul on tegemist kvaliteetse Soome kaubamärgiga, mille Skandinaavia ja Baltimaade päritolu tooraine on minimaalselt töödeldud, et säilitada kõrgeim võimalik toiteväärtus. Eesmärgiga pakkuda parima kvaliteediga koeratoitu ilma igasuguste järeleandmisteta, on PALA koostöös Helsingi Ülikooli, TalTechi ja DogRiskiga välja arendanud kaasaegse tehnoloogia, mille kohe ka lähemalt lahti kirjutame.

PALA koeratoit valmistatakse korraga väikestes partiides ning seda steriilses suletud süsteemis õhkkuivatuse läbi. 1kg Pala tarbeks läheb tarvis 3kg toorainet. Kõigepealt segatakse koostisosad hoolikalt kokku ja peenestatakse.  Saadud segu pannakse seejärel kuivatuskambrisse, kus see kuivab madalal temperatuuril täpselt nii kaua, kui on saavutanud paraja niiskussisalduse. Niiviisi säilitab toit kõik väärtuslikud omadused ning valgud, ensüümid ja aminohapped ei lõhustu. Kuiv segu lõigatakse juba Palale iseloomulikeks tükikesteks ning pakendatakse koheselt, et säiliks maksimaalne värskus. Pala tehas asub Aaviku külas Eestis. Erinevad PALA maiused

Pala tooted sisaldavad vähemalt 82% väga hästi seeduvat toorliha ja -kala ning on kõrge üleüldise toiteväärtusega, sisaldades hulgaliselt omega-rasvhappeid, mineraale, vitamiine, valke, ensüüme ja probiootikume.

Tasakaalustatud ja terviklikud ilma sünteetiliste lisanditeta Pala maiused sobivad imehästi nii kutsikatele kui täiskasvanud koertele ning oleme saanud oma klientidelt tagasisidet, et neid naudivad väga ka kassid! 

Lase oma lemmikul ise järele proovida ning tutvu PALA valikuga SIIN.