Isle of Dogs karvahooldusvahendid

 

Meil on suur rõõm teatada, et Isle of Dogs on taas Bosse poodides saadaval! Kõik, kes on proovinud, need teavad millist imet need tooted koera kasukaga teevad. Need on lausa asendamatud, kui käid oma koeraga näitustel ja soovid näituse ajaks oma lemmiku kasuka ilu eriti esile tõsta. Kuuldavasti kastuavad koeraomanikud neid šampoone-palsameid ka enda juustel. ;)

 


 

Isle of Dogs on pühendunud koera karvahooldustoodete valmistamisele. Olles ise koerakasvatajad, teadsid Isle of Dogs asutajad suurepäraselt, kui erinevad on koerad ja nende kasukad. Järelikult peab ka karvahooldusele erinevalt lähenema sõltuvalt tõust, soost, karva tekstuurist, värvist, koera vanusest ja elustiilist. Loodud on eraldi tooted nii valge, musta kui punaka kasukaga koertele, nii karmikarvalistele kui pikakarvalistele jne. Isle of Dogs kasutab oma toodetes (lisaks paljudele muudele) kahte imet tegevat looduslikku ainet  - külmpressitud kuningakepiõli* ja mesilaspiima**.

Isle of Dogs tootevalikust leiad šampoonid, palsamid ja erinevad karvahooldusspreyd.

Osta siit!

 

Kõigil, kes ostavad Grain Free koeratoitusid, on võimalus endale kingituseks valida üks 60ml Isle of Dogs šampoon!

Valida saab kolme erineva šampooni seast:

Isle of Dogs No 10 - kuningakepiõliga šampoon
Aitab parandada karvkatte tekstuuri, lihtsustada harjamist, vältida ja/või tuua leevendust kuivale nahale, lisada läiget ja soodustada paranemist. Sobib igapäevaseks kasutamiseks. Pikendab pesemistevahelist aega.

Isle of Dogs no 12 - kuningakepiõliga šampoon väga kuiva nahaga koertele
Mõeldud koertele, kellel on tõsiselt kuiv ja/või põletikuline nahk või kahjustunud karvkate. Šampoon toob leevendust ärritunud nahale ja soodustab paranemist ning toidab/niisutab kahjustunud karva.

Isle of Dogs no 20 - mesilaspiimaga šampoon
Soodustab karvakasvu. Hoiab korras, hooldab ja lisab karvkattele kohevust. Eriti kasulik koertele, kes on oma karva peale uut pesakonda, valetiinust või aastaaegade vaheldumist maha ajanud. Kasutage regulaarselt, et aidata parandada või stimuleerida uute karvade kasvu.


Pakkumine kehtib vaid e-poes ja kuni kaupa jätkub. Kingituse valiku saad teha Grain Free koeratoitu ostes toote lehel, toote kirjelduse all.


 

*Kuningakepiõli, mille tervistavad ja nahka hooldavad kasulikud omadused on laialt tuntud, eraldatakse Isle of Dogs toodetes kasutamiseks loodusliku, mittekeemilise protsessi käigus, mis säilitab õli puhtaimal kujul.

Kuningakepiõli saadakse kuningakepi seemnetest õli ekstraheerimisel. Taim on pärit Põhja-Ameerikast, kust see tuli Inglismaale kogemata, kui tubakat transportivad kaubalaevad kallasid maha ballastiks olnud mulla ning selles hakkasid seemned kasvama. Kuningakepp võeti ametlikult Euroopas kasutusele 1614. aastal, kuningas James I valitsemise ajal, ning sai kiiresti oma ravivate omaduste pärast tuntuks kui „Kuninga imerohi”. Kuningakeppi ei uuritud siiski põhjalikumalt 1919. aastani, mil Saksamaal teatati taime gamma-linoleenhappe (GLA) sisaldusest ning sellest tulenevalt jälgiti kuningakepi mõju rakkude tekkele ja kolesterooli vähendamises. Tänapäeval on kuningakepiõli tervistavad ja nahka hooldavad kasulikud omadused laialt tunnustust leidnud. Puhas külmpressitud kuningakepiõli on saadud kaheaastasest kuningakepist (Oenothera biennis). Võtab aega kaks aastat, et ühel lillel valmiks 5000 pisikest punakaspruuni seemet, mis on piisav 500 mg õli tegemiseks. Kuningakepiõlis on palju rasvhapet GLA, mis on oluline vahendaja linoleenhape (LA) muutmises ainevahetuse käigus prostaglandin E1-ks (PGE1). PGE1 on üks paljudest prostaglandinitest, mis on üksteisega asendatavad ning mis muudavad paljude hormoonide käitumist. Kõrge LA (70%) ja GLA (10%) tasemega kuningakepiõli on parem, kui kasutada LA-d üksinda või küllastatud õlisid, mis ei sisalda GLA-d ja LA-d. Isle of Dogs toodetes on kuningakepiõli kahes variatsioonis: veterinaarsetele standarditele vastavas šampoonis on 3% ja tavalises šampoonis 1%. On oluline teha vahet ekstraktidel ja puhtal külmpressitud kuningakepiõlil. On kaks põhilist kuningakepi seemnetest õli eraldamise viisi: solventekstraktsioon ja külmpressimine. Esimese puhul pestakse seemneid lahusega, mille tulemusel õli ja lahusti lahustuvad seguks ning mis vajab hiljem dekanteerimist ja kuumutamist, et lahustit pealt ära keeta. Teisel juhul, mida kasutatakse ka Isle of Dogs toodete juures, toimub õli väljapressimine spetsiaalsetes masinates, mis rakendavad kuningakepi seemnetele suurt rõhku ning sõna otseses mõttes pigistavad puhta kuningakepiõli looduslikul viisil välja. Kuigi külmpressimine on kulukam, eelistatakse seda meetodit, kuna külmpressimisel välditakse kemikaalide kasutamist. See aitab kuningakepiõlil säilitada vajalike toitainete kvaliteeti ning vältida kemikaalide kasutamist. Paljud teised tänapäeval turul saadaval olevad tooted kasutavad kuningakepiekstrakti, mis on oma tõhususe poolest madalama kvaliteediga.

 

**Mesilaspiim on piimasarnane nõre, mida töömesilased valmistavad tarus. Mesilaspiim ehk mesilasema toitepiim on sellise nimetusega, kuna see on ainus emamesilase toiteallikas. See pakub kõiki B-vitamiine; vitamiine A, C, D, E ja K; enam kui tosinat olulist mineraali; 18 aminohapet ning teisi tähtsaid koostisosi, nende hulgas nukleiinhappeid (DNA ja RNA). Mesilaspiim on üks kõige puhtamal kujul esinevaid valke looduses. Uuringud on näidanud, et karvanääpsude toitmine selle valguga soodustab karvade uuenemist.

Mõned mesilaspiimaga tihti seostatavad kasulikud omadused on näiteks suurem energiatase, tervem nahk ja karvad ning nooruslikum välimus. Usutakse, et see tugevdab ka immuunsüsteemi, suurendades vastupidavust külmetushaigustele, gripile ja teistele haigustele.