Määra tõusev suund
lehekülje kohta

Talvel külmaga vajab iga inimene pakase vastu alati soojad riideid. Mütsi, salli, kindaid, saapaid. Pane ennast korraks koera käppadesse. Kui inimene kõnnib õues saabastega, siis koer seevastu paljajalu, oma õrnadel ja tundlikel käppadel.  Tänapäeval on õnneks loodud erinevaid lahendusi, et aidata meie parimatel neljajalgsetel sõpradel toime tulla erinevate ilmastikuoludega. 

Näiteks koerte jaoks on krõbeda ja libeda lumega võitlemiseks vähemalt kaks võimalust: kas kasutada käpasalvi või panna jalga sokid. Tegime asja veidikenegi lihtsamaks ja toome välja 5 põhjust miks just sinu koer vajab käpasalvi.

Vaata lähemalt
Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Autor: Gertrud Juhandi

Kas soovid oma karvasele sõbrale pakkuda tervislikku, tasakaalustatud ning üdini looduslikku toidulauda? Bosse poelettidele on värskelt jõudnud kvaliteetbränd Amanova, mis on juba ka pälvinud rahvusvahelise tunnustuse! Loe lähemalt, mis just selle brändi nii eriliseks teeb!

Vaata lähemalt

Soome bränd PALA on endale eesmärgiks võtnud valmistada parima kvaliteediga koeratoitu ilma igasuguste järeleandmisteta. Kuidas on see neil aga õnnestunud ning miks on PALA niivõrd tervislik ja täisväärtuslik? Vaatame kohe lähemalt!

Vaata lähemalt
Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Lemmiku toit & tervis Autor: Pamela Põld

Kas Sinu koer on jõudnud maitsta Alpha Spiriti kuivtoite? Ning kas on olnud mahti uudistada ka juba Primal Spiriti tootesarja? Toome järgnevalt välja paar põhjust, miks just see koertele mõeldud kuivtoit võiks iga lemmiklooma toidulauale kuuluda.

Vaata lähemalt
Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Lemmiku toit & tervis Autor: Gertrud Juhandi

Kuidas valida koerale toitu?

02.02.2022 15:33.00

Kui perre saabub neljajalgne pereliige, kerkib kohe üles küsimus, mida talle süüa anda. Parim mida iga lemmiklooma omanik oma looma heaks teha saab, on toita teda täisväärtusliku ja tasakaalustatud toiduga, mis tugevdab koera immuunsüsteemi, hoiab seedesüsteemi hästi toimivana ja kasuka läikivana. Aga, kuidas sellist toitu leida?

Vaata lähemalt
Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Uudistooted kassidele Autor: Mairon Pihor

Kuidas valida lemmikule konservi?

09.08.2021 10:03.00

Lemmikloomapoed pakuvad suures valikus erinevaid konservtoite koertele ja kassidele, mis tekitab sageli küsimusi konservide vajalikkuse ja erinevuse kohta. Mille järgi valida enda lemmikule konserve?

Vaata lähemalt
Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Uudistooted kassidele Autor: Mairon Pihor

Viimasel ajal kohtame palju lemmikloomatarbeid mille nimes esineb lühend TPR.
Suurim hulk sellise nimega tooteid leidub koerte mänguasjade hulgas – pallide, närimislelude, viskelelude ja erinevate nöörilelude kirjeldustes.

Vaata lähemalt
Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Autor: Mairon Pihor

Bellfor - koeratoit nagu päris!

08.06.2021 14:01.00

Bellfor on koeratoit mida kindlasti tasuks proovida igasugustel koertel, aga eriti tundliku seedimise ja problemaatilise karvkattega koertel.

Vaata lähemalt
Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Autor: Mairon Pihor

Monge on Itaalia firma, mis on loodud 1963 aastal eesmärgiga pakkuda kvaliteetset toitu koertele ja kassidele lähtudes nende maitse-eelistustest ja vajadustest. Olles lemmikloomatoitude liider Itaalias, tegeleb Monge uurimustega ja sellest lähtuvalt täiendab ja arendab tootevalikut pidevalt. Monge konserve koertele ja kassidele leiab Bossest juba mõnda aega ja loomaomanikud on nende headuses veendunud. Nüüd leiab Bossest ka Monge kuivtoitusid koertele ja kassidele.

Vaata lähemalt
Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Uudistooted kassidele Autor: Mairon Pihor

Levinuimad vead koerte toitmisel

03.05.2021 15:52.00

Et teie koera organism oleks varustatud kõigi vajalike toitainetega, tuleb oma lemmikut õigesti toita. Ainult see tagab teie neljajalgsele sõbrale tugeva tervise ja õnneliku koeraelu.Kahjuks oleme nõustamise raames täheldanud, et paljud koeraomanikud ei tea, kuidas nende lemmikud tegelikult toituma peaksid. Mõned toitmisvead on eriti levinud. Seetõttu otsustasime kirjutada sel teemal ühe põhjaliku artikli. Altpoolt saate teada, milliseid vigu koerte toitmisel eriti sagedasti tehakse ja miks neid peaks vältima.

Vaata lähemalt
Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Bosse uudised Autor: Mairon Pihor

Toidu sobimatus ja toiduallergiad on koerte puhul laialt levinud probleem. Need põhjustavad nahaprobleeme ja seedehäireid ning koeraomanikud ei tohiks neisse kergekäeliselt suhtuda. Paljud tootjad pakuvad toiduallergiatega koertele niinimetatud hüdrolüüsitud koeratoite. Selles artiklis saate teada, mis need täpselt on, miks need pole alati hea valik ja mida me nende asemel soovitame.

Vaata lähemalt
Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Bosse uudised Autor: Mairon Pihor

Paljud lemmikloomaomanikud on hädas oma lemmiklooma küünte lõikamisega. Küünte lühendamine võib suurt stressi tekitada nii peremehele kui lemmikloomale ja paljudel juhtudel üldse ebaõnnestuda. Küünte lõikust võivad ühtemoodi vihata nii koer kui kass ja abi pole sageli ka maiustustega meelitamisest.

Vaata lähemalt
Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Uudistooted kassidele Autor: Mairon Pihor

Paljud majaomanikud kel aias ringi jooksmas koer või koerad, märkavad lemmiklooma uriinist murule tekkivaid inetuid kollaseid laike. Mida suurem koer, seda rohkem leidub murul ka probleemseid laike. Põletuslaigud on eriti silmatorkavad kevadel ja suvel ning sageli kulub kaua aega kuni muru taastada õnnestub. Kuni ring hakkab jälle otsast peale.

Vaata lähemalt

Märksõnad:

Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Autor: Mairon Pihor

Nutram uueneb

09.07.2015 10:50.06

Nutram koera- ja kassitoidud on teada ja tuntud paljudele koera- ja kassiomanikele ning lemmiktoiduks paljudele koertele ja kassidele. Toidud on tõesti head ja kvaliteetsed, aga Nutram soovib pakkuda enamat! Põhjalikud uuringud ja katsetused on viinud selleni, et Nutram muutub veelgi paremaks. Muutub kogu konseptsioon, retseptid ja kottide kujundus.

Uus Nutram põhineb usul, et loom vajab õnnelikuks eluks armastust, hoolt, lähedust oma pere(mehe)ga ja head tervist, mis tuleb kvaliteetsest toidust. Nutram on veendunud, et tervis ja heaolu algavad just seestpoolt.

Vaata lähemalt

Uued toidud koertele ja kassidele - ANF Holistic Grain Free


ANF on välja töötanud uue toidusarja - holistilisel põhimõttel ja värskest lihast valmistatud teravlijavabad toidud koertele ja kassidele. Tootesarja kuulub kolm toodet:

1) värske lõhega toit väikestele ja keskmistele koertele

2) värske kanalihaga toit suurt tõugu koertele

3) värske kanalihaga toit kassidele

 

Holistilisel põhimõttel valmistatud tasakaalustatud toit sisaldab koostisosi, mis katavad koerte ja kasside kõik toitainevajadused. Värske liha muudab toidu lemmiku jaoks eriti maitsvaks ja ahvatlevaks. Lisaks on toit naturaalne, kergesti omandatav ja väga hoolikalt valitud koostisosadega.



Mida tähendab holistilisel põhimõttel valmistatud toit?

Holistilisel põhimõttel valmistatud lemmikloomatoitudes on kasutatud ainult kõrgeima kvaliteediga koostisaineid ja lisatud on  tervist toetavaid ja parandavaid vitamiine ja toidulisandeid. Toit ei sisalda kahjulikke säilitusaineid, kemikaale või täiteaineid, mida tavaliselt kasutatakse kõigis tavakaubanduses (supermarketid) müüdavates lemmikloomatoitudes. On avastatud, et kõik sellised säilitus- ja täiteained ning kemikaalid võivad põhjustada seda, miks viimasel ajal esineb lemmikloomadel aina tihedamini vähkkasvajaid. Hoolikalt valitud koostisosadega  terviklikud lemmikloomatoidud aga aitavad ennetada lemmikloomade haigusi, eriti naha allergilisi reaktsioone ja seedeprobleeme.
 
Sõna "holistiline" põhimõtteliselt tähendabki "terviklik". Teisisõnu tegemist ei ole lihtsalt lemmiku jaoks vajalike ja loomulike koostisosadega toiduga, vaid lemmikloomade toitumist vaadeldakse osana terviklikust elustiilist. See tähendab tasakaalus peavad olema lemmiku füüsiline, vaimne ja sotsiaalne heaolu. Lemmiklooma hea elukvaliteedi tagab puhas ja meeldiv keskkond, hea toit ja vajadusel veterinaarne abi.


Miks valida oma lemmikule Holistic Grain Free toit?

  • Toit on valmistatud värskest kanalihast või värskest lõhest, et toit maitseks imehea
  • Värskest lihast valmistatud teraviljavabast toidust omandab loom vähemalt 95% toidus sisalduvatest valkudest
  • Mida rohkem loom toidust toitaineid omandab, seda väiksem on ka tema väljaheidete hulk
  • Värskes lõhes sidalduv Omega 3 rasvhape tagab särava ja läikiva kasuka ning terve naha
  • Värske kanaliha omandab kersesti omandatavat valku
  • Toidus sisalduvad puu- ja juurviljad on vitamiinide, mineraalide ja antioksüdantide allikad
  • Teravilja, maisi ja soja - teada kui ühed peamised allergeenid - vaba!

 

OSTA SIIT!
Grain Free Holistic lõhega toit väiksestele ja keskmistele koertele
Grain Free Holistic kanalihaga toit suurtele koertele
Grain Free Holistic kanalihaga toit kassidele

Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Uudistooted kassidele Autor: Kätlin Lõhmus

SmartLeash jalutusrihmad turvaliseks jalutuskäiguks


SmartLeash jalutusrihm muudab jalutuskäigu nauditavaks ja turvaliseks nii koerale kui peremehele.


Kui sinu koeral on kombeks sikutada või jalutuskäigu ajal teha äkilisi jooksusööste mõne linnu või kassi suunas, siis see jalutusrihm on parim valik. SmartLeash jalutusrihm töötab samal põhimõttel, mis auto turvavööd. Niipea kui koer tahab ootamatult jooksu pista, lukustab jalutusrihm ennast automaatselt, ega vabasta lukustust enne kui koer sikutamise lõpetab. Selline süsteem aitab ära hoida ohtlikke ja ebameeldivaid olukordi ning jalutuskäik muutub turvalisemaks ja stressivabamaks nii koerale kui peremehele.


Jalutusrihm on varustatud löögipehmendajaga, mis hoolitseb, et koera peatamine oleks sujuv.  Nii säästad ennast ja oma kätt ootamatutest järskudest tõmmetest ja samas ei tõmba koer endal hinge kinni. Löögipehmendajaga on varustatud M, L ja XL suuruses SmartLeash rihmad.

Vaata toodet tutvustavat videot siit!

 

OSTMA!


Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Autor: Kätlin Lõhmus

Isle of Dogs karvahooldusvahendid

07.08.2014 13:07.34

Isle of Dogs karvahooldusvahendid

 

Meil on suur rõõm teatada, et Isle of Dogs on taas Bosse poodides saadaval! Kõik, kes on proovinud, need teavad millist imet need tooted koera kasukaga teevad. Need on lausa asendamatud, kui käid oma koeraga näitustel ja soovid näituse ajaks oma lemmiku kasuka ilu eriti esile tõsta. Kuuldavasti kastuavad koeraomanikud neid šampoone-palsameid ka enda juustel. ;)

 


 

Isle of Dogs on pühendunud koera karvahooldustoodete valmistamisele. Olles ise koerakasvatajad, teadsid Isle of Dogs asutajad suurepäraselt, kui erinevad on koerad ja nende kasukad. Järelikult peab ka karvahooldusele erinevalt lähenema sõltuvalt tõust, soost, karva tekstuurist, värvist, koera vanusest ja elustiilist. Loodud on eraldi tooted nii valge, musta kui punaka kasukaga koertele, nii karmikarvalistele kui pikakarvalistele jne. Isle of Dogs kasutab oma toodetes (lisaks paljudele muudele) kahte imet tegevat looduslikku ainet  - külmpressitud kuningakepiõli* ja mesilaspiima**.

Isle of Dogs tootevalikust leiad šampoonid, palsamid ja erinevad karvahooldusspreyd.

Osta siit!

 

Kõigil, kes ostavad Grain Free koeratoitusid, on võimalus endale kingituseks valida üks 60ml Isle of Dogs šampoon!

Valida saab kolme erineva šampooni seast:

Isle of Dogs No 10 - kuningakepiõliga šampoon
Aitab parandada karvkatte tekstuuri, lihtsustada harjamist, vältida ja/või tuua leevendust kuivale nahale, lisada läiget ja soodustada paranemist. Sobib igapäevaseks kasutamiseks. Pikendab pesemistevahelist aega.

Isle of Dogs no 12 - kuningakepiõliga šampoon väga kuiva nahaga koertele
Mõeldud koertele, kellel on tõsiselt kuiv ja/või põletikuline nahk või kahjustunud karvkate. Šampoon toob leevendust ärritunud nahale ja soodustab paranemist ning toidab/niisutab kahjustunud karva.

Isle of Dogs no 20 - mesilaspiimaga šampoon
Soodustab karvakasvu. Hoiab korras, hooldab ja lisab karvkattele kohevust. Eriti kasulik koertele, kes on oma karva peale uut pesakonda, valetiinust või aastaaegade vaheldumist maha ajanud. Kasutage regulaarselt, et aidata parandada või stimuleerida uute karvade kasvu.


Pakkumine kehtib vaid e-poes ja kuni kaupa jätkub. Kingituse valiku saad teha Grain Free koeratoitu ostes toote lehel, toote kirjelduse all.


 

*Kuningakepiõli, mille tervistavad ja nahka hooldavad kasulikud omadused on laialt tuntud, eraldatakse Isle of Dogs toodetes kasutamiseks loodusliku, mittekeemilise protsessi käigus, mis säilitab õli puhtaimal kujul.

Kuningakepiõli saadakse kuningakepi seemnetest õli ekstraheerimisel. Taim on pärit Põhja-Ameerikast, kust see tuli Inglismaale kogemata, kui tubakat transportivad kaubalaevad kallasid maha ballastiks olnud mulla ning selles hakkasid seemned kasvama. Kuningakepp võeti ametlikult Euroopas kasutusele 1614. aastal, kuningas James I valitsemise ajal, ning sai kiiresti oma ravivate omaduste pärast tuntuks kui „Kuninga imerohi”. Kuningakeppi ei uuritud siiski põhjalikumalt 1919. aastani, mil Saksamaal teatati taime gamma-linoleenhappe (GLA) sisaldusest ning sellest tulenevalt jälgiti kuningakepi mõju rakkude tekkele ja kolesterooli vähendamises. Tänapäeval on kuningakepiõli tervistavad ja nahka hooldavad kasulikud omadused laialt tunnustust leidnud. Puhas külmpressitud kuningakepiõli on saadud kaheaastasest kuningakepist (Oenothera biennis). Võtab aega kaks aastat, et ühel lillel valmiks 5000 pisikest punakaspruuni seemet, mis on piisav 500 mg õli tegemiseks. Kuningakepiõlis on palju rasvhapet GLA, mis on oluline vahendaja linoleenhape (LA) muutmises ainevahetuse käigus prostaglandin E1-ks (PGE1). PGE1 on üks paljudest prostaglandinitest, mis on üksteisega asendatavad ning mis muudavad paljude hormoonide käitumist. Kõrge LA (70%) ja GLA (10%) tasemega kuningakepiõli on parem, kui kasutada LA-d üksinda või küllastatud õlisid, mis ei sisalda GLA-d ja LA-d. Isle of Dogs toodetes on kuningakepiõli kahes variatsioonis: veterinaarsetele standarditele vastavas šampoonis on 3% ja tavalises šampoonis 1%. On oluline teha vahet ekstraktidel ja puhtal külmpressitud kuningakepiõlil. On kaks põhilist kuningakepi seemnetest õli eraldamise viisi: solventekstraktsioon ja külmpressimine. Esimese puhul pestakse seemneid lahusega, mille tulemusel õli ja lahusti lahustuvad seguks ning mis vajab hiljem dekanteerimist ja kuumutamist, et lahustit pealt ära keeta. Teisel juhul, mida kasutatakse ka Isle of Dogs toodete juures, toimub õli väljapressimine spetsiaalsetes masinates, mis rakendavad kuningakepi seemnetele suurt rõhku ning sõna otseses mõttes pigistavad puhta kuningakepiõli looduslikul viisil välja. Kuigi külmpressimine on kulukam, eelistatakse seda meetodit, kuna külmpressimisel välditakse kemikaalide kasutamist. See aitab kuningakepiõlil säilitada vajalike toitainete kvaliteeti ning vältida kemikaalide kasutamist. Paljud teised tänapäeval turul saadaval olevad tooted kasutavad kuningakepiekstrakti, mis on oma tõhususe poolest madalama kvaliteediga.

 

**Mesilaspiim on piimasarnane nõre, mida töömesilased valmistavad tarus. Mesilaspiim ehk mesilasema toitepiim on sellise nimetusega, kuna see on ainus emamesilase toiteallikas. See pakub kõiki B-vitamiine; vitamiine A, C, D, E ja K; enam kui tosinat olulist mineraali; 18 aminohapet ning teisi tähtsaid koostisosi, nende hulgas nukleiinhappeid (DNA ja RNA). Mesilaspiim on üks kõige puhtamal kujul esinevaid valke looduses. Uuringud on näidanud, et karvanääpsude toitmine selle valguga soodustab karvade uuenemist.

Mõned mesilaspiimaga tihti seostatavad kasulikud omadused on näiteks suurem energiatase, tervem nahk ja karvad ning nooruslikum välimus. Usutakse, et see tugevdab ka immuunsüsteemi, suurendades vastupidavust külmetushaigustele, gripile ja teistele haigustele.

Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Bosse uudised Autor: Kätlin Lõhmus

Life Petcare on Itaalia firma, mis on loodud oma ala entusiastide poolt.  Toit mida lemmik sööb mõjutab oluliselt tema elu, tervist ja heaolu.  Uuringud on tõestanud, et paljud kliinilised patoloogiad (näiteks ülekaalulisus, allergiad, probleemid neerude ja kuseteedega) tekivad kui loom sööb kehva ja ebakvaliteetset või tema jaoks ebasobivat toitu.  Neid probleeme on võimalik ära hoida pakkudes lemmikule kvaliteetset ja kõrge toiteväärtusega toitu.

Lifecat (toidud kassidele) ja Lifedog (toidud koertele) tootesarjad on valmistatud parimatest koostisosadest. Need on naturaalsed, sisaldavad parima toieväärtusega koostisosi ning on vabad igasugustest kunstlikest lisaainetest. Paljudest lemmikloomatoitudest leiab hulga kõikvõimalikke ekstra lisatud vitamiine ja mineraale, et tasakaalustada kehvasid koostisosasid Life konservide koostisosad on kõik hoolikalt valitud ja ülikõrge toiteväärtusega ja seega puudub vajadus eraldi juurde lisada vitamiine või mineraale.

Lisaks klassikalistele retseptidele leiab nii kassi- kui koertekonservide seast põnevaid ja innovatiivseid retsepte.


Lifecat – konservisari kassidele


Lifecat Naturale

Lifecat Naturale konservidesse on valitud kõrgeima kvaliteediga kala või liha. Konserv serveeritakse koostisainete enda küpsetusleemes. Kala või liha sisaldus on vähemalt 75%. Konserv sisaldab rikkalikult kvaliteetset valku, on madala rasva- ja süsivesikute sisaldusega. Ei mingeid lisaianeid.

Osta siit!



Lifecat le Ricette

Lifecat le Ricette konservisarja tooted on fantaasiarikka kooslusega naturaalsetest koostisosadest ja võrratust maitsest. Juba pakend on äärmiselt põnev! Liha ja kala on parima kvaliteediga serveerituna erinevate põnevate garneeringutega. Nendele konservidele ei suuda vastu panna  isegi kõige pirtsakamad kassid.

Osta siit!



Lifecat Tuna & Rice

Lifecat Tuna & Rice sarja konservides on kasutatud tuunikala liha tumedamat osa, mis on eriti toitaineterikas. Kõikide sarja konservide lihaosa on tarrendis  serveerituna „riisikoogikesel“. Tuunikalas sisalduv kvaliteetne valk on kombineeritud riisis sisalduvate süsivesikutega. Ei mingeid kunstlikke lisaaineid!

Osta siit!



Lifecat Spuntini

Lifecat Spuntini konservid on valmistatud 100% naturaalsetest lemmikloomatoiduks sobilikest koostisosadest. Äärmiselt põnevad maitsekooslused on pakitud mugavatesse paraja suurusega kotikestesse. Paku seda kassile kerge einena või maiuspalaks. Ei mingeid kunstlikke lisaaineid.

Osta siit!


 

Lifedog – konservisari koertele


Lifedog Naturale

Lifedog Naturale konservid sobivad pigem väikest tõugu koertele ja ka neile, kes on kehva isuga. Lifedog Naturale konservides  on liha või kala lõigatud väikesteks kuubikuteks või fileeribadeks. Konserv on valmistatud vaid naturaalsetest koostisosadest, on teraviljavaba ega sisalda mingeid lisaaineid. Konservid sisaldavad rohkelt kvaliteetset valku, on madala rasva- ja süsivesikute sisaldusega.

Osta siit!


Lifedog Nutrition Plus

Lifedog Nutrition Plus sarja konservides on liha lõigatud suuremateks kuubikuteks või hakitud. Konservid sobivad pigem keskmistele ja suurtele koertele. Konservid sisaldavad rohkelt kvaliteetset valku, on tasakaalustatud rasva- ja süsivesikute sisaldusega. Ei sisalda mingeid lisaaineid.

Osta siit!

 

Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Uudistooted kassidele Autor: Kätlin Lõhmus

HERRMANN´S - orgaanilised konservid Saksamaalt!

Herrmann´s on üks esimesi orgaanilise koera- ja kassitoidu tootjaid Saksamaal. Tegemist on 2005. a. asusatud perefirmaga, kes teeb oma tööd hoole ja armastusega. Nende tootmisprotsessis on suur osa käsitööl ja tähtis roll säästlikul tootmisel. Herrmann´s-i missioon on valmistada kõrgeima kvaliteediga ornaanilisi lemmikloomatoitusid. BIO-sertifikaat kinnitab, et kõik nende tooted on rangelt kontrollitud, orgaanilist päritolu, tervislikud ja kvaliteetsed.

 

Herrmann´s konservid ei ole üks ja ühtlane arusaamatu mass, vaid sealt võid leida erinevate koostisosade tükke. Konservides olevad värsked puu- ja köögiviljad hakitkse käsitsi paraja suurusega tükkideks, segatakse tükeldatud lihaga ning lisatakse õlisid ja ürte. Siis on konservid pakitud ja pärast pakkimist kuumutatud madalatel temperatuuridel, et säilitada toidu parimad omadused. Tulemuseks on orgaanilised, tervislikud ja isuäratavad konservid.

 

Kõik konservides kasutatud karilooma või linnuliha on pärit sertifitseeritud orgaanilistest farmidest, kala on pärit säästva tootmise põhimõttel töötavatest kalakasvandusdest ja ulukiliha on pärit vabas looduses elanud ja kasvanud loomadelt. Kõik puu- ja köögiviljad, ürdid ja õlid on pärit orgaanilistelt kasvatajatelt.

 

Herrmann´s konservid on saadaval kõigis Bosse poodides ja Bosse e-poes.

Osta siit!

Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Uudistooted kassidele Autor: Kätlin Lõhmus

 

Monge, see on kvaliteet, mis arvestab lemmiklooma vajadusi! Monge, see on 50 aastat kogemust! Monge, see on päike ja Itaalia! Monge, need on Eesti turul uued hõrgud konservid koertele ja kassidele!


Monge on Itaalia firma, mis on loodud 1963 aastal eesmärgiga pakkuda kvaliteetset toitu koertele ja kassidele lähtudes nende maitse-eelistustest ja vajadustest. Olles lemmikloomatoitude liider Itaalias, tegeleb Monge uurimustega ja sellest lähtuvalt täiendab ja arendab tootevalikut pidevalt.


Peagi leiab ka Bossest rikkaliku valiku Monge konserve koertele ja kassidele. Hellita oma lemmikut nende hõrkude konservidega ja märkad kuidas tema silmad aina rohkem särama löövad!

Kauplustes saadaval alates 20.jaanuar 2014

 

Monge konservid kassidele

Konserve luues on arvesse võetud kassi vanust, elustiili ja spetsiaalseid vajadusi.  Konservid on maitsvad, rikkaliku liha- või kalasisaldusega ja rikastatud vitamiinidega.

MONGE  JELLY

Väga kõrgekvaliteediline ja vaid naturaalsetest koostisosadest valmistatud konserv tarretises. Maitseb hõrgult tänu värskusele ja kvaliteetsetele koostisosadele. Konservid on proteiinirikkad, madala rasvasisaldusega ja  rikastatud Omega-3 rasvhapetega.

Osta siit!


 

MONGE NATURAL

Vaid naturaalsetest koostisosadest valmistatud konserv. Konservid on proteiinirikkad, madala rasvasisaldusega ja  rikastatud Omega-3 rasvhapetega. Ei sisalda säilitus-, ega värvaineid.

Osta siit!


 

MONGE DELICATE

Konservisari kassidele, kus kõik konservid sisaldavad kana. Konservid on väga maitsvad, vähese rasvasisaldusega, ei sisalda säilitus-, ega värvaineid.

Osta siit!

Monge konservid koertele

Monge konservid koertele sisaldavad Premium-kvaliteedi liha, proteiine, rasvu, vitamiine ja mineraale. Neid konserve oma koerale pakkudes võid kindel olla, et pakud oma lemmikule parimat.

 

MONGE SOLO

Superpremium pasteetide sari, kus iga konserv sisaldab vaid ühte proteiiniallikat st. sisaldab vaid ühte tüüpi hoolikalt valitud liha. Valikus on kana, kalkuni, lamba, tuunikala, põdra, pardi, uluki ja küülikulihaga pasteedid. Konservid on väga maitsvad, rikastatud A, E ja D3 vitamiinidega.

Kana, kalkuni, tuunikala ja lambalihaga konservid on saadaval 150g ja 400g pakkides. Ülejäänud 150g pakkides.

Osta siit!


 

MONGE FRUITS

Superpremium pasteetide sari, kus iga konserv sisaldab, nagu SOLO sari,  vaid ühte proteiiniallikat ja maitse põnevamaks muutmiseks on lisatud ka erinevaid puuvilju või marju. Näiteks mustikad, vaarikad, õun, ananass. Saadaval on lamba-, pardi-, küüliku-, kana- ja kalkunilihaga konservid.


 

MONGE NATURAL DOG

Tegemist on väga kõrgekvaliteedilise sarjaga, mis sisaldab vaid naturaalseid koostisosi. Konservid on värsked, proteiinirikkad ja sisaldavad vähe rasva.


 

MONGE FRESH

Pasteetide sari mille keskelt leiab üllatusena maitsvaid lihatükke. Ideaalne just väikestele koertele, aga ka maiusena suurtele koertele.


Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Uudistooted kassidele Autor: Kätlin Lõhmus

Meil on rõõm teatada, et nüüd leiate Bossest suurepärase Nutram Grain Free toidu ka väikest tõugu koertele. Toit on teraviljavaba,  väikesele koerale sobiva suurusega toidupalaga ning sisaldab madala glükeemilise indeksiga toiduaineid.

 

 

Nutram Grain Free Nutram Grain free on tõeline sensatsioon koeratoidumaailmas, sisaldades seni vaid inimtoidus oluliseks peetud ja kasutatud supertoiduaineid ja madala glükeemilise indeksiga toiduaineid. Nutram Grain Free toitudes on lihavalk kombineeritud madala glükeemilise indeksiga süsivesikuallikatega (kikerhernes, roheline hernes), mis tagab selle, et lemmiku veresuhkru tase ei tõuse pärast söömist järsult, vaid püsib stabiilsena.See aitab ennetada mitmesuguseid haiguseid (diabeet, rasvumine) ja lemmikul jätkub energiat terveks päevaks. 

     * Ei sisalda kartulit
     * Kaunviljadest (kikerherned ja rohelised herned) pärit madala glükeemilise indeksiga süsivesikud
     * Valikus on nii linnulihaga kui kalaga toit (Bosses hetkel saadaval vaid linnulihaga variant)
     * Orgaanilised prebiootikumid (merevetikas ja agaavi inuliin)
     * Sisaldab super-toiduaineid nagu kinoa ja chia seemned, värsked marjad, granaatõun ja lehtkapsas.
     * Kanada puhtas looduses kasvanud puu- ja köögiviljad

 

Mis on supertoiduained?

Supertoiduained on tavaliste toiduainete ja meditsiiniliste rohtude vahepeal asetsevad looduslikku päritolu toiduained, millel on tugev kultuuriline taust ja väga kõrge toiteainete sisaldus. Supertoiduainetele on omane hea imendumine ja jääkainete vähesus. Need toidud kurnavad keha kõige vähem kuid pakuvad see eest rikkalikult toitaineid võimalikult tihedas ja kergesti kasutataval kujul.Kõik supertoidud sisaldavad lisaks suurel määral vitamiine, mineraale ja bioaktiivseid koostisosi.Nutram Grain Free sisaldab supertoiduaineid nagu kinoa ja chia seemned, värsked marjad, granaatõun ja lehtkapsas.

 

Mis on glükeemiline indeks (GI)?

GI on mõõdik, mis näitab kuidas süsivesikute allikas mõjutab veresuhkru taset. GI-d mõõdetakse skaalal 0 kuni 100 ja see võrdleb söödud toitu puhta valge suhkruga (mille GI = 100). GI mõõdab ainult süsivesikuid; valkude ja rasvade sisaldus ei mõjuta tulemust. Rafneeritud puhtad süsivesikud annavad kõige kõrgema GI tulemuse, samal ajal kui rafneerimata liitsüsivesikud annavad madalaima tulemuse.

Kõrge GI tasemega toidud seeduvad kiiresti põhjustades soovimatult järsu veresuhkru taseme tõusu. Madala GI tasemega alternatiivid imenduvad aeglaselt, mille tulemusena veresuhkru tase püsib stabiilsem ning lemmikul jätkub energiat terveks päevaks.

 

Kuidas glükeemilist indeksit (GI) mõõdetakse?

GI mõõdetakse suurusjärgus ühest sajani. GI määramiseks kasutatakse baasainena glükoosi, mille indeks on 100, iseloomustamaks glükoosi kiiret imendumist ja sellele vastavat vere suhkrusisalduse järsku kasvu. Glükeemiline indeks näitab, kui kiiresti suhkur verre imendub. Selle määramiseks võetakse 50-grammine toiduportsjon ja määratakse vere suhkrutaseme muutus kolme tunni jooksul.

Süsivesikud on keharakkudele põhiline energiaallikas. Eri tüüpi süsivesikute imendumise kiirus soolestikust on erinev, tõstes vastavalt sellele rohkem või vähem nii vere insuliinitaset ja sellest sõltuvalt suhkrutaset. Võrdluses glükoosiga määratakse kõigi teiste toiduainete indeks,mille alusel saab eristada suure (70 - 100%), keskmise (56 - 69%) ja väikese (alla 55%) glükeemilise indeksiga toiduaineid.

 

Miks on madala glükeemilise indeksiga toidud olulised?

Madala glükeemilise indeksiga toiduained ei tekita pärast söömist veres järsku veresuhkru tõusu. Järsk veresuhkru tõus võib olla seotud selliste haiguste, nagu diabeedi ja rasvumise, tekkimise soodustamisega. Kõrge glükeemilise indeksiga toidud võivad põhjustada insuliinresistentsust ja muid sellega seotud tüsistusi.

Madalama glükeemilise indeksiga toidud vähendavad veresuhkru kõikumisi, aidates ennetada mitmeid haigusi nagu näiteks diabeet. Rasvumine on tõsine probleem, mis mõjutab miljoneid lemmikloomi. Madala glükeemilise indeksiga toidud hoiavad energia taseme ühtlase, optimeerivad rasvade põletamist, aitavad söögiisu kontrolli all hoida ning niiviisi hoolt kanda lemmiku kaalu eest.

Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Autor: Kätlin Lõhmus

Paljud tillukeste koerte omanikud on hädas selle murega, et kui nende koerake peab mingil põhjusel pikemalt üksi kodus olema, siis tema väike põis ei pea nii kaua vastu ja sellest võib palju pahandust tulla. Rikutud vaip või parkett või koguni diivan.

On neid, kes kasutavad selle probleemi vältimiseks vana head (või siis tegelikult mitte nii head) ajalehtede maha laotamise süsteemi.


 

 

Bosse poodidest võib selle mure lahendamiseks leida ka spetsiaalseid pissilappe. Need on küll eelkõige mõeldud, kutsikate treenimiseks, kuid sobivad suurepäraselt ka väikestele koertele.


 

 

Oleme kuulnud, et paljud kasutavad ka koertele liivakasti koos kassiliivaga. Aga nüüd on tuntud kassiliiva tootja - Sanicat välja töötanud ka spetsiaalselt koertele mõeldud liiva Sanidog. Tegemist on vaniljelõhnalise paakuva liivaga, mis neutraliseerib halva lõhna. Kõrgekvaliteediline peeneteraline liiv koosneb 100% betoniidist. Betoniit on pehme ning poorne settekivim. Kokkupuutel vedelikega paakub liiv tükkideks, mida on lihtne liivakastist eemaldada. Et harjutada lemmikut liivakastis käima, tõstke ta sinna iga päev enam-vähem samal ajal ja tehke seda regulaarselt ca iga 2 tunni tagant (kutsikate puhul eriti). Premeerige, kui koer teeb oma häda liivakasti või kui koer ise läheb liivakasti.

Kommentaarid | Kategooria: Uudistooted koertele Autor: Kätlin Lõhmus
Määra tõusev suund
lehekülje kohta