Nutram uueneb

 

Nutram koera- ja kassitoidud on teada ja tuntud paljudele koera- ja kassiomanikele ning lemmiktoiduks paljudele koertele ja kassidele. Toidud on tõesti head ja kvaliteetsed, aga Nutram soovib pakkuda enamat! Põhjalikud uuringud ja katsetused on viinud selleni, et Nutram muutub veelgi paremaks. Muutub kogu konseptsioon, retseptid ja kottide kujundus.

Uus Nutram põhineb usul, et loom vajab õnnelikuks eluks armastust, hoolt, lähedust oma pere(mehe)ga ja head tervist, mis tuleb kvaliteetsest toidust. Nutram on veendunud, et tervis ja heaolu algavad just seestpoolt.

    - - -   - - -   - - -   - - -   - - -   - - -   - - -   - - -   - - -   - - -   - - -   - - -   - - -

 

 

Kõik uued Nutram toidud on naturaalsed, valmistatud holistilisel põhimõttel ja toidus kasutatud liha ei ole hormoonidega töödeldud. Toitudes on koostisosad omavahel kombineeritud selliselt, et lemmik omastaks igast toitainest kõik vajaliku, PLUSS nende toitainete koosmõjust tekkinud kasuteguri. Selle erilise toitainete koostoime nimetas Nutram optimaalseteks kombinatsioonideks (Optimal Combinations TM). Nutrami retseptid ja optimaalsed kombinatsioonid ei paku ainult täiuslikku ja tasakaalustatud toitu, vaid toetab lemmiku seedesüsteemi mitmekülgselt kasuliku ja toitaineterikka toiduga, mis parandab lemmiku heaolu seestpoolt väljapoole.


Sinu lemmik loodab, et Sina

pakud talle igapäevaselt "vitamiini" nimega armastus

ja kõige ülejäänu eest hoolitseb Nutram!

 


Kolm toidugruppi

Uued Nutram toidud on jagatud kolme gruppi: Sound, Ideal ja Total. Toitusid on kokku 21 erinevat!


SOUND gruppi kuuluvad naturaalsed,
holistilised ja tasakaalustatud toidud

igas vanuses
koertele &
kassidele.


             
  
IDEAL
gruppi kuuluvad naturaalsed ja

holistilised toidud erivajadustega
(tundlikkus, kaaluprobleemid jne) koertele
& kassidele.



TOTAL gruppi kuuluvad naturaalsed ja
holistilised teraviljavabad toidud
koertele ja kassidele.


 

 

 

Nutrami number

Nutram on hoolitsenud ka selle eest, mismoodi Sa õige toidu oma lemmikule kiiresti ja kergelt üles leiaksid. Enam ei ole vaja meelde jätta toidu nime või koti värvi või püüda õiget toitu otsides kaupluses müüjale kirjeldada toidupakil olevat koera või kassi pilti. Nüüd piisab, kui tead oma Nutrami numbrit!


Igal toidul on oma number. Täht toidu ees näitab millisesse tootegruppi toit kuulub. Numbrid tähistavad toitu ennast. Numbritel pole mitte mingisugust hierarhiat ja need ei näita kvaliteedi taset vms. Lihtsalt igal toidul on oma number.


 

Optimaalsed kombinatsioonid

Nagu juba eespool lugeda sai, on uued Nutram toidud erilised tänu optimaalsele kombinatsioonile: koostisosad on omavahel kombineeritud selliselt, et lemmik omastaks igast toiduainest kõik vajaliku, PLUSS nende toitainete koosmõjust tekkinud kasuteguri. Kõik koostisosad on naturaalsed, ega ole hormoonidega töödeldud. Toidud on nisu, maisi ja soja vabad.

 

21 erinevat uut Nutram toitu peidavad endas 19 erinevat optimaalset toiduainete kombinatsiooni:


  1. Linaseemned + lõheõli = kognitiivne areng & läikiv kasukas
  2. Kalkuniliha + kummel = rahustav efekt
  3. Lambaliha + kõrvits = parem seeditavus
  4. Täismuna + kinoa = tugevad lihased
  5. Lõheõli + rosmariin = tugev immuunsus
  6. Lõheõli + roherannakarp = parem liikuvus
  7. Lõheõli + kollajuur = parem liikuvus
  8. Mustikad + põldmarjad = tugev immuunsus
  9. Jõhvikad + selleriseemned = terve põis
  10. Linaseemned + roherannakarp = parem liikuvus
  11. Granaatõun + roheline tee = tugev immuunsus
  12. Sigurijuur + piparmünt = parem seeditavus
  13. Lehtkapsas + piparmünt = naturaalne mürkide väljutamine
  14. Granaatõun + kollajuur = tugev immuunsus
  15. Kõrvits + sigurijuur = parem seeditavus
  16. Kõrvits + ingver = parem seeditavus
  17. Granaatõun + vaarikad = tugev immuunsus
  18. Spinat + kummel = rahustav efekt
  19. Linaseemned + kollajuur = tugev immuunsus

 

Vana vs uus: milline toit nüüd valida?

Kui Sina ja Sinu lemmik olete juba Nutrami austajad, siis tekib kindlasti küsimus, milline toit uuenenud Nutramist oma lemmikule valida. Oleme selle jaoks teinud abistavad tabelid.

 

Üleminekutabeli koertele leiad siit.
Üleminekutabeli kassidele leiad siit.

 

Uus disain

Igalt toidukotilt leiad ühe imearmsa koera või kassi. Koti esiküljel näed looma eestpoolt ja koti tagaküljel on sama loom tagantpoolt. Tekib huvitav ja üllatav efekt. Kõik piltidel olevad koerad ja kassid on mõne loomasõbra päris lemmikud, kes on spetsiaalselt uute kotikujunduste jaoks üles pildistatud.


Ka kotisuurused muutuvad. Koeratoidud on edaspidi saadaval 2,72kg ja/või 13,6kg kottides ning kassitoidud 1,8kg ja/või 6,8kg kottides. Sellised kummalised komadega numbrid tulevad sellest, et kottide mõõdud on algselt paika pandud naelades.


 

Nutram kaubavalik seoses uuendusega

Kogu toiduvaliku uuendamine on aeganõudev protsess ja see toimub järk-järgult. Uuest toiduvalikust jõuavad meile esimesena Total sarja toidud ehk teraviljavabad (grain free) toidud ja need leiab Bossest juuli lõpus. Ülejäänud uued toidud peaksid meile jõudma suve lõpus. Vana väljanägemise ja sisuga Nutram on saadaval seni, kuni kõik uued toidud meile jõuavad. Kahjuks pole pakkuda kõiki kotisuurusi ja mõned toidud on ka valgetes kottides (nii nagu tootjal meile parajasti saata on). Üleminekuaeg on natukene tüütu ja ebamugav meile kõigile, aga see on ootamist väärt!