Paljud lemmikloomaomanikud on hädas oma lemmiklooma küünte lõikamisega. Küünte lühendamine võib suurt stressi tekitada nii peremehele kui lemmikloomale ja paljudel juhtudel üldse ebaõnnestuda. Küünte lõikust võivad ühtemoodi vihata nii koer kui kass ja abi pole sageli ka maiustustega meelitamisest.

Lahenduseks leiate BOSSEST uudsed patenteeritud ZEN küünekäärid mis juba on saavutanud väga kiiitvaid hinnanguid paljudelt lemmikloomaomanikelt üle maailma. Zen küünekääride omapäraks on eriline koonusekujuline tera mis lühendab küüne täpselt, kiirelt, ilma vibratsioonita ja küünt vigastamata. Õiges suuruses valitud kääride tera võimaldab lühendada küünt täpselt vajalikul määral vastavalt küüne suurusele, jääb ära muretsemine õige lõikepikkuse üle. Zen küünekääre valmistatakse kokku 7 suuruses ja konkreetsele lemmikloomale sobilikud käärid valitakse spetsiaalse küünekaardi abil.
Kaardid on olemas kõikides Bosse poodides. Tutvu toodetega!

Näiteks:
Nr 1 sobib kassipoegadele, lindudele ja väikenärilistele
Nr 2 enamusele täiskasvanud kassidele
Nr 3 vanadele kassidele ja hästi väikestele koertele
Nr 4 väikestele koertele jne.
NB! Zen käärid on disainitud ja valmistatud USAs.
                                         

                          OSTA SIIT                                                                                                        OSTA SIIT