HERRMANN´S - orgaanilised konservid Saksamaalt!

Herrmann´s on üks esimesi orgaanilise koera- ja kassitoidu tootjaid Saksamaal. Tegemist on 2005. a. asusatud perefirmaga, kes teeb oma tööd hoole ja armastusega. Nende tootmisprotsessis on suur osa käsitööl ja tähtis roll säästlikul tootmisel. Herrmann´s-i missioon on valmistada kõrgeima kvaliteediga ornaanilisi lemmikloomatoitusid. BIO-sertifikaat kinnitab, et kõik nende tooted on rangelt kontrollitud, orgaanilist päritolu, tervislikud ja kvaliteetsed.

 

Herrmann´s konservid ei ole üks ja ühtlane arusaamatu mass, vaid sealt võid leida erinevate koostisosade tükke. Konservides olevad värsked puu- ja köögiviljad hakitkse käsitsi paraja suurusega tükkideks, segatakse tükeldatud lihaga ning lisatakse õlisid ja ürte. Siis on konservid pakitud ja pärast pakkimist kuumutatud madalatel temperatuuridel, et säilitada toidu parimad omadused. Tulemuseks on orgaanilised, tervislikud ja isuäratavad konservid.

 

Kõik konservides kasutatud karilooma või linnuliha on pärit sertifitseeritud orgaanilistest farmidest, kala on pärit säästva tootmise põhimõttel töötavatest kalakasvandusdest ja ulukiliha on pärit vabas looduses elanud ja kasvanud loomadelt. Kõik puu- ja köögiviljad, ürdid ja õlid on pärit orgaanilistelt kasvatajatelt.

 

Herrmann´s konservid on saadaval kõigis Bosse poodides ja Bosse e-poes.

Osta siit!