Innovatsioon kassitoidumaailmas -

Nutram GRAIN FREE kassidele!


Paljud loomasõbrad on kindlasti tähele pannud, et tänapäeval esineb nii koertel kui kassidel aina rohkem ja tihedamini erinevaid tervisehädasid (näiteks diabeet, rasvumine, erinevad allergiad). Põhjuseks peetakse elukeskkonda ja tingimusi: paljud lemmilkloomad elavad linnades millega kaasneb vähene liikumine (osad lemmikloomad elvabki ainult toas) ja suurem õhusaastatus. See mõjutab loomade tervist. Kui lemmikloom tundub loid ja tujutu, tema kehakaal kipub vägisi tõusma või on tal allergia teravilja või kartuli vastu, siis Nutram Grain Free toit on just parim valik!


Koeraomanikele on Nutram Grain Free toit juba tuttav ja tagasiside koeraomanikelt on olnud suurepärane: koertele maitseb ja koeraomanik on rahul kuna on kindel, et tema koer sööb tõesti parimat toitu. Meeldetuletuseks saab Grain Free koeratoidust lugeda siit ja siit!


Nüüd on meil suurepärane uudis kõigile kassiomanikele: GRAIN FREE TOIT KASSIDELE ON KOHAL! Grain Free kassitoit on saadaval kalkuni ja kanaga või lõhe ja forelliga. Mõlemad toidud on olemas nii 300g kui ka 1,8kg pakkides.


Miks Grain Free kassitoit nii eriline on?

1) Toit EI SISALDA teravlija, kartulit, gluteeni, ega säilitusaineid


2) Saadaval täielikult kana vaba või täielikult kala vaba retsept. Hea valik, kui sinu kassil on kas kala või kana suhtes allergia või ta lihtsalt keeldub söömast üht või teist.


3) Sisadab madala glükeemilise indeksiga koostisosi - quinoa, läätsed, rohelised herned, spinat jne. Need hoiavad veresuhkru taseme ühtlasena. Madala glükeemilise indeksiga toiduained ei tekita pärast söömist veres järsku veresuhkru tõusu. Järsku veresuhkru tõusu seostatakse diabeedi ja rasvumise tekke soodustamisega.


4) Toidu koostisse kuuluvad niinimetatud supertoiduained, mis on väärtuslikud energiaallikad, sisaldavad rikkalikult prebiootikume, ms toetavad seedimist ja lemmiku tervist üldiselt. Supertoiduaineteks on näiteks chia seemned, värsked marjad, vetikad, agaavi inuliin jpt.


5) Toit on rikas Omega rasvhapete poolest. Need tagavad terve naha, läikiva kasuka ja tugeva immuunsussüsteemi.


6) Toit sisaldab vaid värsket liha, mida ei ole kuidagi hormoonidega mõjutatud

 

Kassiomanike kogemused

Minu väga valiv ja pirtsakas kass, kes tavaliselt suhtub uutesse toitudesse esialgu väga umbusklikult ja ettevaatlikult, lausa tormas seda toitu sööma. Ei mingit ümber kausi käimist või pikemat nuusutamist. Sööb isukalt, ole vaid "mees" ja kalla ette.
Proovisin Nutram Grain Free kalkuni ja kanaga toitu. Proovida otsustasin just seepärast, et see tundub igati tervislik ja kasulik toit.

Ingrid (kodus 9a Exotic tõugu kass)


* * *

Proovisin nii kanaga kui kalaga varianti. Kassile meeldisid, neid võiks ka ise süüa.
Valeri


* * *

Pakendit võimalik mugavalt avada ja sulgeda nn tõmbluku abil. Toidupalad on väikesed (võrreldes näit Applaws omadega, mis ka teraviljata). Muidu toiduga pirtsutav 12-aastane vöödiline tunnistas söödavaks ja otsib Nutrami palakesed kausist Applaws'i omade vahelt välja. Proovisin Grain Free kanaga toitu.
Robert


* * *

Väga hea vaheldus tavalisest toidust, meie kiisud on väga rahul uue toiduga. Proovisin nii kanaga kui kalaga varianti.
Piret


* * *

Minu konservatiivsed kiisud otsustasid, et see toit on hea. Krõbinad on suhteliselt väiksed ja erineva kujuga.. ja krõmpsub hästi. Sobib ka kassipoegadele. Proovisin Grain Free kalaga toitu.
Pille


* * *

Minu pirtsakale kassile meeldis väga. Proovisin Grain Free kalaga toitu.
Katrin

 

Osta Grain Free toitu kassidele siit!