Set Ascending Direction
per page

Talvel külmaga vajab iga inimene pakase vastu alati soojad riideid. Mütsi, salli, kindaid, saapaid. Pane ennast korraks koera käppadesse. Kui inimene kõnnib õues saabastega, siis koer seevastu paljajalu, oma õrnadel ja tundlikel käppadel.  Tänapäeval on õnneks loodud erinevaid lahendusi, et aidata meie parimatel neljajalgsetel sõpradel toime tulla erinevate ilmastikuoludega. 

Näiteks koerte jaoks on krõbeda ja libeda lumega võitlemiseks vähemalt kaks võimalust: kas kasutada käpasalvi või panna jalga sokid. Tegime asja veidikenegi lihtsamaks ja toome välja 5 põhjust miks just sinu koer vajab käpasalvi.

Read More

Monge kuivtoidud koertele ja kassidele

May 19, 2021 12:00:00 AM

Monge on Itaalia firma, mis on loodud 1963 aastal eesmärgiga pakkuda kvaliteetset toitu koertele ja kassidele lähtudes nende maitse-eelistustest ja vajadustest. Olles lemmikloomatoitude liider Itaalias, tegeleb Monge uurimustega ja sellest lähtuvalt täiendab ja arendab tootevalikut pidevalt. Monge konserve koertele ja kassidele leiab Bossest juba mõnda aega ja loomaomanikud on nende headuses veendunud. Nüüd leiab Bossest ka Monge kuivtoitusid koertele ja kassidele.

Read More

Levinuimad vead koerte toitmisel

May 3, 2021 3:52:00 PM

Et teie koera organism oleks varustatud kõigi vajalike toitainetega, tuleb oma lemmikut õigesti toita. Ainult see tagab teie neljajalgsele sõbrale tugeva tervise ja õnneliku koeraelu.Kahjuks oleme nõustamise raames täheldanud, et paljud koeraomanikud ei tea, kuidas nende lemmikud tegelikult toituma peaksid. Mõned toitmisvead on eriti levinud. Seetõttu otsustasime kirjutada sel teemal ühe põhjaliku artikli. Altpoolt saate teada, milliseid vigu koerte toitmisel eriti sagedasti tehakse ja miks neid peaks vältima.

Read More

Kana - uus lemmik ja õueilu

Jul 13, 2020 10:57:00 AM

Kanad on nutikad ja vastupidiselt eelarvamusele, vägagi õpivõimelised. Katsed on ka näidanud, et kanad on piisavalt intelligentsed, et loendada ja aru saada lihtsast aritmeetikast. Kõik see teeb kanadest toredad seltsilised, kelle selts pakub rõõmu ja lõõgastust.

Kanade pidamine ongi muutunud viimasel ajal väga populaarseks. Ühemoodi menukad on nii usinalt munevad ja aias ringi jalutavad, harjumuspärase välimusega kanad, kui ka lemmikloomana peetavad, ilmelise välimusega eksemplarid. Erilist rõõmu valmistab väike kanapere lastele ja lapsed tegelevadki kanadega meelsasti. Millest siis alustada, kui tekib vastupandamatu soov sisustada oma aega mõne armsa kana pidamisega?

Read More

Tags:

Vabas looduses on merisead saakloomad ja nende instinktid käsivad neil olla ettevaatlikud, et mitte mõne röövlooma saagiks langeda. Sellepärast võtab päris kaua aega, enne kui merisiga hakkab usaldama oma inimest, kes teda lemmikloomana peab.



Read More

Toidu sobimatus ja toiduallergiad on koerte puhul laialt levinud probleem. Need põhjustavad nahaprobleeme ja seedehäireid ning koeraomanikud ei tohiks neisse kergekäeliselt suhtuda. Paljud tootjad pakuvad toiduallergiatega koertele niinimetatud hüdrolüüsitud koeratoite. Selles artiklis saate teada, mis need täpselt on, miks need pole alati hea valik ja mida me nende asemel soovitame.

Read More

10 soovitust, et kass oleks õnnelik

May 16, 2019 7:58:00 AM

10 soovitust, et kass oleks õnnelik:

1) Kassipoega ei tohiks ema juurest ära tuua enne 16 elunädalat (see on ca 4 kuud) Esimesed elukuud on kassipoja elus väga oluline aeg - kassiema õpetab oma poegadele kuidas kassiks olemine täpselt käib. Mida varem kassipoeg ema juurest ära võetakse, seda suurem on tõenäosus, et hilisemas elus esineb kassil erinevaid käitumisprobleeme.

Read More

Koerte käppade hooldus

Nov 8, 2017 10:43:14 AM

Külma ilmaga lumisel teel või lausa sügaval lumes jalutamine on nii mõnegi koera jaoks suur katsumus. Kuidas oma lemmikut aidata?



Read More

QUIKO - uudistooted pisilemmikutele & lindudele

Quiko on perefirma Saksamaalt, mis on tegutsenud juba üle 40-ne aasta. Algselt oli tegemist hoopis pagaritöökojaga. Aga nad hakkasid oma pagaritoodete ülejääkidest linnutoitu valmistama ja nüüdeks on nad pirukate ja saiade küpsetamise ammu lõpetanud ja spetsialiseerunud just lindudele ja pisilemmikutele. 


Alguses suunasid nad oma kaubavaliku kasvatajatele, kellel oli palju linde või loomi ja tihedas koostöös nendega arendati välja palju vajalikke tooteid. Koostööd tehakse ka farmaatsiatehastega ja nii on loodud mitmeid tooteid, mis hoolitsevad lemmiku tervise ja heaolu eest.


Quiko ongi spetsialiseerunud just lindudele ja pisinärilistele. Nende tootevalikust leiab toitu, vitamiine, toidulisandeid ja maiustusi lemmikutele.

Tooted jõuavad müügile 21. nädalal.


Uued toidud koertele ja kassidele - ANF Holistic Grain Free


ANF on välja töötanud uue toidusarja - holistilisel põhimõttel ja värskest lihast valmistatud teravlijavabad toidud koertele ja kassidele. Tootesarja kuulub kolm toodet:

1) värske lõhega toit väikestele ja keskmistele koertele

2) värske kanalihaga toit suurt tõugu koertele

3) värske kanalihaga toit kassidele

 

Holistilisel põhimõttel valmistatud tasakaalustatud toit sisaldab koostisosi, mis katavad koerte ja kasside kõik toitainevajadused. Värske liha muudab toidu lemmiku jaoks eriti maitsvaks ja ahvatlevaks. Lisaks on toit naturaalne, kergesti omandatav ja väga hoolikalt valitud koostisosadega.



Mida tähendab holistilisel põhimõttel valmistatud toit?

Holistilisel põhimõttel valmistatud lemmikloomatoitudes on kasutatud ainult kõrgeima kvaliteediga koostisaineid ja lisatud on  tervist toetavaid ja parandavaid vitamiine ja toidulisandeid. Toit ei sisalda kahjulikke säilitusaineid, kemikaale või täiteaineid, mida tavaliselt kasutatakse kõigis tavakaubanduses (supermarketid) müüdavates lemmikloomatoitudes. On avastatud, et kõik sellised säilitus- ja täiteained ning kemikaalid võivad põhjustada seda, miks viimasel ajal esineb lemmikloomadel aina tihedamini vähkkasvajaid. Hoolikalt valitud koostisosadega  terviklikud lemmikloomatoidud aga aitavad ennetada lemmikloomade haigusi, eriti naha allergilisi reaktsioone ja seedeprobleeme.
 
Sõna "holistiline" põhimõtteliselt tähendabki "terviklik". Teisisõnu tegemist ei ole lihtsalt lemmiku jaoks vajalike ja loomulike koostisosadega toiduga, vaid lemmikloomade toitumist vaadeldakse osana terviklikust elustiilist. See tähendab tasakaalus peavad olema lemmiku füüsiline, vaimne ja sotsiaalne heaolu. Lemmiklooma hea elukvaliteedi tagab puhas ja meeldiv keskkond, hea toit ja vajadusel veterinaarne abi.


Miks valida oma lemmikule Holistic Grain Free toit?

  • Toit on valmistatud värskest kanalihast või värskest lõhest, et toit maitseks imehea
  • Värskest lihast valmistatud teraviljavabast toidust omandab loom vähemalt 95% toidus sisalduvatest valkudest
  • Mida rohkem loom toidust toitaineid omandab, seda väiksem on ka tema väljaheidete hulk
  • Värskes lõhes sidalduv Omega 3 rasvhape tagab särava ja läikiva kasuka ning terve naha
  • Värske kanaliha omandab kersesti omandatavat valku
  • Toidus sisalduvad puu- ja juurviljad on vitamiinide, mineraalide ja antioksüdantide allikad
  • Teravilja, maisi ja soja - teada kui ühed peamised allergeenid - vaba!

 

OSTA SIIT!
Grain Free Holistic lõhega toit väiksestele ja keskmistele koertele
Grain Free Holistic kanalihaga toit suurtele koertele
Grain Free Holistic kanalihaga toit kassidele

Bosse Lemmikloomapood Ülemiste keskuses

Seoses juurdeehitus- ja remonttöödega Ülemiste keskuses on Bosse Lemmikloomapood mõnda aega suletud alates 14.september ja avame poe uues kohas 23.september või mõni päev hiljem, nii kuidas kõik valmis jõuame.

Uus Bosse saab olema avaram ja ilusam! Bosse uueks asukohaks on kohe Suur-Sõjamäe tn poolse sissekäigu juures, McDonalds´i kõrval.

 

Isle of Dogs karvahooldusvahendid

Aug 7, 2014 1:07:34 PM

Isle of Dogs karvahooldusvahendid

 

Meil on suur rõõm teatada, et Isle of Dogs on taas Bosse poodides saadaval! Kõik, kes on proovinud, need teavad millist imet need tooted koera kasukaga teevad. Need on lausa asendamatud, kui käid oma koeraga näitustel ja soovid näituse ajaks oma lemmiku kasuka ilu eriti esile tõsta. Kuuldavasti kastuavad koeraomanikud neid šampoone-palsameid ka enda juustel. ;)

 


 

Isle of Dogs on pühendunud koera karvahooldustoodete valmistamisele. Olles ise koerakasvatajad, teadsid Isle of Dogs asutajad suurepäraselt, kui erinevad on koerad ja nende kasukad. Järelikult peab ka karvahooldusele erinevalt lähenema sõltuvalt tõust, soost, karva tekstuurist, värvist, koera vanusest ja elustiilist. Loodud on eraldi tooted nii valge, musta kui punaka kasukaga koertele, nii karmikarvalistele kui pikakarvalistele jne. Isle of Dogs kasutab oma toodetes (lisaks paljudele muudele) kahte imet tegevat looduslikku ainet  - külmpressitud kuningakepiõli* ja mesilaspiima**.

Isle of Dogs tootevalikust leiad šampoonid, palsamid ja erinevad karvahooldusspreyd.

Osta siit!

 

Kõigil, kes ostavad Grain Free koeratoitusid, on võimalus endale kingituseks valida üks 60ml Isle of Dogs šampoon!

Valida saab kolme erineva šampooni seast:

Isle of Dogs No 10 - kuningakepiõliga šampoon
Aitab parandada karvkatte tekstuuri, lihtsustada harjamist, vältida ja/või tuua leevendust kuivale nahale, lisada läiget ja soodustada paranemist. Sobib igapäevaseks kasutamiseks. Pikendab pesemistevahelist aega.

Isle of Dogs no 12 - kuningakepiõliga šampoon väga kuiva nahaga koertele
Mõeldud koertele, kellel on tõsiselt kuiv ja/või põletikuline nahk või kahjustunud karvkate. Šampoon toob leevendust ärritunud nahale ja soodustab paranemist ning toidab/niisutab kahjustunud karva.

Isle of Dogs no 20 - mesilaspiimaga šampoon
Soodustab karvakasvu. Hoiab korras, hooldab ja lisab karvkattele kohevust. Eriti kasulik koertele, kes on oma karva peale uut pesakonda, valetiinust või aastaaegade vaheldumist maha ajanud. Kasutage regulaarselt, et aidata parandada või stimuleerida uute karvade kasvu.


Pakkumine kehtib vaid e-poes ja kuni kaupa jätkub. Kingituse valiku saad teha Grain Free koeratoitu ostes toote lehel, toote kirjelduse all.


 

*Kuningakepiõli, mille tervistavad ja nahka hooldavad kasulikud omadused on laialt tuntud, eraldatakse Isle of Dogs toodetes kasutamiseks loodusliku, mittekeemilise protsessi käigus, mis säilitab õli puhtaimal kujul.

Kuningakepiõli saadakse kuningakepi seemnetest õli ekstraheerimisel. Taim on pärit Põhja-Ameerikast, kust see tuli Inglismaale kogemata, kui tubakat transportivad kaubalaevad kallasid maha ballastiks olnud mulla ning selles hakkasid seemned kasvama. Kuningakepp võeti ametlikult Euroopas kasutusele 1614. aastal, kuningas James I valitsemise ajal, ning sai kiiresti oma ravivate omaduste pärast tuntuks kui „Kuninga imerohi”. Kuningakeppi ei uuritud siiski põhjalikumalt 1919. aastani, mil Saksamaal teatati taime gamma-linoleenhappe (GLA) sisaldusest ning sellest tulenevalt jälgiti kuningakepi mõju rakkude tekkele ja kolesterooli vähendamises. Tänapäeval on kuningakepiõli tervistavad ja nahka hooldavad kasulikud omadused laialt tunnustust leidnud. Puhas külmpressitud kuningakepiõli on saadud kaheaastasest kuningakepist (Oenothera biennis). Võtab aega kaks aastat, et ühel lillel valmiks 5000 pisikest punakaspruuni seemet, mis on piisav 500 mg õli tegemiseks. Kuningakepiõlis on palju rasvhapet GLA, mis on oluline vahendaja linoleenhape (LA) muutmises ainevahetuse käigus prostaglandin E1-ks (PGE1). PGE1 on üks paljudest prostaglandinitest, mis on üksteisega asendatavad ning mis muudavad paljude hormoonide käitumist. Kõrge LA (70%) ja GLA (10%) tasemega kuningakepiõli on parem, kui kasutada LA-d üksinda või küllastatud õlisid, mis ei sisalda GLA-d ja LA-d. Isle of Dogs toodetes on kuningakepiõli kahes variatsioonis: veterinaarsetele standarditele vastavas šampoonis on 3% ja tavalises šampoonis 1%. On oluline teha vahet ekstraktidel ja puhtal külmpressitud kuningakepiõlil. On kaks põhilist kuningakepi seemnetest õli eraldamise viisi: solventekstraktsioon ja külmpressimine. Esimese puhul pestakse seemneid lahusega, mille tulemusel õli ja lahusti lahustuvad seguks ning mis vajab hiljem dekanteerimist ja kuumutamist, et lahustit pealt ära keeta. Teisel juhul, mida kasutatakse ka Isle of Dogs toodete juures, toimub õli väljapressimine spetsiaalsetes masinates, mis rakendavad kuningakepi seemnetele suurt rõhku ning sõna otseses mõttes pigistavad puhta kuningakepiõli looduslikul viisil välja. Kuigi külmpressimine on kulukam, eelistatakse seda meetodit, kuna külmpressimisel välditakse kemikaalide kasutamist. See aitab kuningakepiõlil säilitada vajalike toitainete kvaliteeti ning vältida kemikaalide kasutamist. Paljud teised tänapäeval turul saadaval olevad tooted kasutavad kuningakepiekstrakti, mis on oma tõhususe poolest madalama kvaliteediga.

 

**Mesilaspiim on piimasarnane nõre, mida töömesilased valmistavad tarus. Mesilaspiim ehk mesilasema toitepiim on sellise nimetusega, kuna see on ainus emamesilase toiteallikas. See pakub kõiki B-vitamiine; vitamiine A, C, D, E ja K; enam kui tosinat olulist mineraali; 18 aminohapet ning teisi tähtsaid koostisosi, nende hulgas nukleiinhappeid (DNA ja RNA). Mesilaspiim on üks kõige puhtamal kujul esinevaid valke looduses. Uuringud on näidanud, et karvanääpsude toitmine selle valguga soodustab karvade uuenemist.

Mõned mesilaspiimaga tihti seostatavad kasulikud omadused on näiteks suurem energiatase, tervem nahk ja karvad ning nooruslikum välimus. Usutakse, et see tugevdab ka immuunsüsteemi, suurendades vastupidavust külmetushaigustele, gripile ja teistele haigustele.

Life konservid koertele ja kassidele

Aug 7, 2014 8:12:21 AM

Life Petcare on Itaalia firma, mis on loodud oma ala entusiastide poolt.  Toit mida lemmik sööb mõjutab oluliselt tema elu, tervist ja heaolu.  Uuringud on tõestanud, et paljud kliinilised patoloogiad (näiteks ülekaalulisus, allergiad, probleemid neerude ja kuseteedega) tekivad kui loom sööb kehva ja ebakvaliteetset või tema jaoks ebasobivat toitu.  Neid probleeme on võimalik ära hoida pakkudes lemmikule kvaliteetset ja kõrge toiteväärtusega toitu.

Lifecat (toidud kassidele) ja Lifedog (toidud koertele) tootesarjad on valmistatud parimatest koostisosadest. Need on naturaalsed, sisaldavad parima toieväärtusega koostisosi ning on vabad igasugustest kunstlikest lisaainetest. Paljudest lemmikloomatoitudest leiab hulga kõikvõimalikke ekstra lisatud vitamiine ja mineraale, et tasakaalustada kehvasid koostisosasid Life konservide koostisosad on kõik hoolikalt valitud ja ülikõrge toiteväärtusega ja seega puudub vajadus eraldi juurde lisada vitamiine või mineraale.

Lisaks klassikalistele retseptidele leiab nii kassi- kui koertekonservide seast põnevaid ja innovatiivseid retsepte.


Lifecat – konservisari kassidele


Lifecat Naturale

Lifecat Naturale konservidesse on valitud kõrgeima kvaliteediga kala või liha. Konserv serveeritakse koostisainete enda küpsetusleemes. Kala või liha sisaldus on vähemalt 75%. Konserv sisaldab rikkalikult kvaliteetset valku, on madala rasva- ja süsivesikute sisaldusega. Ei mingeid lisaianeid.

Osta siit!



Lifecat le Ricette

Lifecat le Ricette konservisarja tooted on fantaasiarikka kooslusega naturaalsetest koostisosadest ja võrratust maitsest. Juba pakend on äärmiselt põnev! Liha ja kala on parima kvaliteediga serveerituna erinevate põnevate garneeringutega. Nendele konservidele ei suuda vastu panna  isegi kõige pirtsakamad kassid.

Osta siit!



Lifecat Tuna & Rice

Lifecat Tuna & Rice sarja konservides on kasutatud tuunikala liha tumedamat osa, mis on eriti toitaineterikas. Kõikide sarja konservide lihaosa on tarrendis  serveerituna „riisikoogikesel“. Tuunikalas sisalduv kvaliteetne valk on kombineeritud riisis sisalduvate süsivesikutega. Ei mingeid kunstlikke lisaaineid!

Osta siit!



Lifecat Spuntini

Lifecat Spuntini konservid on valmistatud 100% naturaalsetest lemmikloomatoiduks sobilikest koostisosadest. Äärmiselt põnevad maitsekooslused on pakitud mugavatesse paraja suurusega kotikestesse. Paku seda kassile kerge einena või maiuspalaks. Ei mingeid kunstlikke lisaaineid.

Osta siit!


 

Lifedog – konservisari koertele


Lifedog Naturale

Lifedog Naturale konservid sobivad pigem väikest tõugu koertele ja ka neile, kes on kehva isuga. Lifedog Naturale konservides  on liha või kala lõigatud väikesteks kuubikuteks või fileeribadeks. Konserv on valmistatud vaid naturaalsetest koostisosadest, on teraviljavaba ega sisalda mingeid lisaaineid. Konservid sisaldavad rohkelt kvaliteetset valku, on madala rasva- ja süsivesikute sisaldusega.

Osta siit!


Lifedog Nutrition Plus

Lifedog Nutrition Plus sarja konservides on liha lõigatud suuremateks kuubikuteks või hakitud. Konservid sobivad pigem keskmistele ja suurtele koertele. Konservid sisaldavad rohkelt kvaliteetset valku, on tasakaalustatud rasva- ja süsivesikute sisaldusega. Ei sisalda mingeid lisaaineid.

Osta siit!

 

Bosse PILDIMÄNGU VÕITJAD!

May 28, 2014 1:45:53 PM

Bosse PILDIMÄNGU VÕITJAD!

Tähelepanu-tähelepanu! Kuulutame välja Bosse pildimängu võitjad!

KOERTE KATEGOORIAS kogusid kõige enam hääli:
1) Yorkshire Terjer Debo (Kirke K) 505 häält
2) Taksikoer Max-Rey (Helina Adler) 393 häält
3) Saksa Lambakoer Margman Enzaro (Anneli Vaks) 376 häält

KASSIDE KATEGOORIAS kogusid kõige enam hääli:
1) Scottish Fold Miisi (Kaija-Liisa Ojamäe) 445 häält
2) Bonne Chance Hanny of Safinland (Jana Kuzmina) 320 häält
3) Ultra Jacklyn of Safinland (Jana Kuzmina) 318 häält

PISILEMMIKUTE KATEGOORIAS kogusid kõige enam hääli:
1) Tuhkur Suhkur (Triin Rannak) 391 häält
2) Valgetuhkur Miko (Joonas Tiho) 366 häält
3) Küülik Tupsu (Kristiina P) 270 häält

LINDUDE KATEGOORIAS kogusid kõige enam hääli:
1) Siuts & Säuts (Helerin Sarnit) 22 häält
2) Kustav (Merily Šmidt) 18 häält
3) Tinky (Gea Koppel) 14 häält

Võitjatega võtame ühendust!


Kõik võitjad saavad auhinnaks oma võidupildist pilti seinale (valmistab Minu Print OÜ, www.minuprint.com) ja Bosse Lemmikloomapoe kinkekaardi. Aga enne veel, kui võitjad oma pildid kätte saavad, teeme nendest väikese näituse Haabersti Bosses!


Kõigile osalejatele suur tänu imetoredate piltide eest!

Innovatsioon kassitoidumaailmas -

Nutram GRAIN FREE kassidele!


Paljud loomasõbrad on kindlasti tähele pannud, et tänapäeval esineb nii koertel kui kassidel aina rohkem ja tihedamini erinevaid tervisehädasid (näiteks diabeet, rasvumine, erinevad allergiad). Põhjuseks peetakse elukeskkonda ja tingimusi: paljud lemmilkloomad elavad linnades millega kaasneb vähene liikumine (osad lemmikloomad elvabki ainult toas) ja suurem õhusaastatus. See mõjutab loomade tervist. Kui lemmikloom tundub loid ja tujutu, tema kehakaal kipub vägisi tõusma või on tal allergia teravilja või kartuli vastu, siis Nutram Grain Free toit on just parim valik!


Koeraomanikele on Nutram Grain Free toit juba tuttav ja tagasiside koeraomanikelt on olnud suurepärane: koertele maitseb ja koeraomanik on rahul kuna on kindel, et tema koer sööb tõesti parimat toitu. Meeldetuletuseks saab Grain Free koeratoidust lugeda siit ja siit!


Nüüd on meil suurepärane uudis kõigile kassiomanikele: GRAIN FREE TOIT KASSIDELE ON KOHAL! Grain Free kassitoit on saadaval kalkuni ja kanaga või lõhe ja forelliga. Mõlemad toidud on olemas nii 300g kui ka 1,8kg pakkides.


Miks Grain Free kassitoit nii eriline on?

1) Toit EI SISALDA teravlija, kartulit, gluteeni, ega säilitusaineid


2) Saadaval täielikult kana vaba või täielikult kala vaba retsept. Hea valik, kui sinu kassil on kas kala või kana suhtes allergia või ta lihtsalt keeldub söömast üht või teist.


3) Sisadab madala glükeemilise indeksiga koostisosi - quinoa, läätsed, rohelised herned, spinat jne. Need hoiavad veresuhkru taseme ühtlasena. Madala glükeemilise indeksiga toiduained ei tekita pärast söömist veres järsku veresuhkru tõusu. Järsku veresuhkru tõusu seostatakse diabeedi ja rasvumise tekke soodustamisega.


4) Toidu koostisse kuuluvad niinimetatud supertoiduained, mis on väärtuslikud energiaallikad, sisaldavad rikkalikult prebiootikume, ms toetavad seedimist ja lemmiku tervist üldiselt. Supertoiduaineteks on näiteks chia seemned, värsked marjad, vetikad, agaavi inuliin jpt.


5) Toit on rikas Omega rasvhapete poolest. Need tagavad terve naha, läikiva kasuka ja tugeva immuunsussüsteemi.


6) Toit sisaldab vaid värsket liha, mida ei ole kuidagi hormoonidega mõjutatud

 

Kassiomanike kogemused

Minu väga valiv ja pirtsakas kass, kes tavaliselt suhtub uutesse toitudesse esialgu väga umbusklikult ja ettevaatlikult, lausa tormas seda toitu sööma. Ei mingit ümber kausi käimist või pikemat nuusutamist. Sööb isukalt, ole vaid "mees" ja kalla ette.
Proovisin Nutram Grain Free kalkuni ja kanaga toitu. Proovida otsustasin just seepärast, et see tundub igati tervislik ja kasulik toit.

Ingrid (kodus 9a Exotic tõugu kass)


* * *

Proovisin nii kanaga kui kalaga varianti. Kassile meeldisid, neid võiks ka ise süüa.
Valeri


* * *

Pakendit võimalik mugavalt avada ja sulgeda nn tõmbluku abil. Toidupalad on väikesed (võrreldes näit Applaws omadega, mis ka teraviljata). Muidu toiduga pirtsutav 12-aastane vöödiline tunnistas söödavaks ja otsib Nutrami palakesed kausist Applaws'i omade vahelt välja. Proovisin Grain Free kanaga toitu.
Robert


* * *

Väga hea vaheldus tavalisest toidust, meie kiisud on väga rahul uue toiduga. Proovisin nii kanaga kui kalaga varianti.
Piret


* * *

Minu konservatiivsed kiisud otsustasid, et see toit on hea. Krõbinad on suhteliselt väiksed ja erineva kujuga.. ja krõmpsub hästi. Sobib ka kassipoegadele. Proovisin Grain Free kalaga toitu.
Pille


* * *

Minu pirtsakale kassile meeldis väga. Proovisin Grain Free kalaga toitu.
Katrin

 

Osta Grain Free toitu kassidele siit!

 


Set Ascending Direction
per page