Life Petcare on Itaalia firma, mis on loodud oma ala entusiastide poolt.  Toit mida lemmik sööb mõjutab oluliselt tema elu, tervist ja heaolu.  Uuringud on tõestanud, et paljud kliinilised patoloogiad (näiteks ülekaalulisus, allergiad, probleemid neerude ja kuseteedega) tekivad kui loom sööb kehva ja ebakvaliteetset või tema jaoks ebasobivat toitu.  Neid probleeme on võimalik ära hoida pakkudes lemmikule kvaliteetset ja kõrge toiteväärtusega toitu.

Lifecat (toidud kassidele) ja Lifedog (toidud koertele) tootesarjad on valmistatud parimatest koostisosadest. Need on naturaalsed, sisaldavad parima toieväärtusega koostisosi ning on vabad igasugustest kunstlikest lisaainetest. Paljudest lemmikloomatoitudest leiab hulga kõikvõimalikke ekstra lisatud vitamiine ja mineraale, et tasakaalustada kehvasid koostisosasid Life konservide koostisosad on kõik hoolikalt valitud ja ülikõrge toiteväärtusega ja seega puudub vajadus eraldi juurde lisada vitamiine või mineraale.

Lisaks klassikalistele retseptidele leiab nii kassi- kui koertekonservide seast põnevaid ja innovatiivseid retsepte.


Lifecat – konservisari kassidele


Lifecat Naturale

Lifecat Naturale konservidesse on valitud kõrgeima kvaliteediga kala või liha. Konserv serveeritakse koostisainete enda küpsetusleemes. Kala või liha sisaldus on vähemalt 75%. Konserv sisaldab rikkalikult kvaliteetset valku, on madala rasva- ja süsivesikute sisaldusega. Ei mingeid lisaianeid.

Osta siit!



Lifecat le Ricette

Lifecat le Ricette konservisarja tooted on fantaasiarikka kooslusega naturaalsetest koostisosadest ja võrratust maitsest. Juba pakend on äärmiselt põnev! Liha ja kala on parima kvaliteediga serveerituna erinevate põnevate garneeringutega. Nendele konservidele ei suuda vastu panna  isegi kõige pirtsakamad kassid.

Osta siit!



Lifecat Tuna & Rice

Lifecat Tuna & Rice sarja konservides on kasutatud tuunikala liha tumedamat osa, mis on eriti toitaineterikas. Kõikide sarja konservide lihaosa on tarrendis  serveerituna „riisikoogikesel“. Tuunikalas sisalduv kvaliteetne valk on kombineeritud riisis sisalduvate süsivesikutega. Ei mingeid kunstlikke lisaaineid!

Osta siit!



Lifecat Spuntini

Lifecat Spuntini konservid on valmistatud 100% naturaalsetest lemmikloomatoiduks sobilikest koostisosadest. Äärmiselt põnevad maitsekooslused on pakitud mugavatesse paraja suurusega kotikestesse. Paku seda kassile kerge einena või maiuspalaks. Ei mingeid kunstlikke lisaaineid.

Osta siit!


 

Lifedog – konservisari koertele


Lifedog Naturale

Lifedog Naturale konservid sobivad pigem väikest tõugu koertele ja ka neile, kes on kehva isuga. Lifedog Naturale konservides  on liha või kala lõigatud väikesteks kuubikuteks või fileeribadeks. Konserv on valmistatud vaid naturaalsetest koostisosadest, on teraviljavaba ega sisalda mingeid lisaaineid. Konservid sisaldavad rohkelt kvaliteetset valku, on madala rasva- ja süsivesikute sisaldusega.

Osta siit!


Lifedog Nutrition Plus

Lifedog Nutrition Plus sarja konservides on liha lõigatud suuremateks kuubikuteks või hakitud. Konservid sobivad pigem keskmistele ja suurtele koertele. Konservid sisaldavad rohkelt kvaliteetset valku, on tasakaalustatud rasva- ja süsivesikute sisaldusega. Ei sisalda mingeid lisaaineid.

Osta siit!