Set Ascending Direction
per page

Monge kuivtoidud koertele ja kassidele

May 19, 2021 12:00:00 AM

Monge on Itaalia firma, mis on loodud 1963 aastal eesmärgiga pakkuda kvaliteetset toitu koertele ja kassidele lähtudes nende maitse-eelistustest ja vajadustest. Olles lemmikloomatoitude liider Itaalias, tegeleb Monge uurimustega ja sellest lähtuvalt täiendab ja arendab tootevalikut pidevalt. Monge konserve koertele ja kassidele leiab Bossest juba mõnda aega ja loomaomanikud on nende headuses veendunud. Nüüd leiab Bossest ka Monge kuivtoitusid koertele ja kassidele.

Read More

Uued toidud koertele ja kassidele - ANF Holistic Grain Free


ANF on välja töötanud uue toidusarja - holistilisel põhimõttel ja värskest lihast valmistatud teravlijavabad toidud koertele ja kassidele. Tootesarja kuulub kolm toodet:

1) värske lõhega toit väikestele ja keskmistele koertele

2) värske kanalihaga toit suurt tõugu koertele

3) värske kanalihaga toit kassidele

 

Holistilisel põhimõttel valmistatud tasakaalustatud toit sisaldab koostisosi, mis katavad koerte ja kasside kõik toitainevajadused. Värske liha muudab toidu lemmiku jaoks eriti maitsvaks ja ahvatlevaks. Lisaks on toit naturaalne, kergesti omandatav ja väga hoolikalt valitud koostisosadega.



Mida tähendab holistilisel põhimõttel valmistatud toit?

Holistilisel põhimõttel valmistatud lemmikloomatoitudes on kasutatud ainult kõrgeima kvaliteediga koostisaineid ja lisatud on  tervist toetavaid ja parandavaid vitamiine ja toidulisandeid. Toit ei sisalda kahjulikke säilitusaineid, kemikaale või täiteaineid, mida tavaliselt kasutatakse kõigis tavakaubanduses (supermarketid) müüdavates lemmikloomatoitudes. On avastatud, et kõik sellised säilitus- ja täiteained ning kemikaalid võivad põhjustada seda, miks viimasel ajal esineb lemmikloomadel aina tihedamini vähkkasvajaid. Hoolikalt valitud koostisosadega  terviklikud lemmikloomatoidud aga aitavad ennetada lemmikloomade haigusi, eriti naha allergilisi reaktsioone ja seedeprobleeme.
 
Sõna "holistiline" põhimõtteliselt tähendabki "terviklik". Teisisõnu tegemist ei ole lihtsalt lemmiku jaoks vajalike ja loomulike koostisosadega toiduga, vaid lemmikloomade toitumist vaadeldakse osana terviklikust elustiilist. See tähendab tasakaalus peavad olema lemmiku füüsiline, vaimne ja sotsiaalne heaolu. Lemmiklooma hea elukvaliteedi tagab puhas ja meeldiv keskkond, hea toit ja vajadusel veterinaarne abi.


Miks valida oma lemmikule Holistic Grain Free toit?

  • Toit on valmistatud värskest kanalihast või värskest lõhest, et toit maitseks imehea
  • Värskest lihast valmistatud teraviljavabast toidust omandab loom vähemalt 95% toidus sisalduvatest valkudest
  • Mida rohkem loom toidust toitaineid omandab, seda väiksem on ka tema väljaheidete hulk
  • Värskes lõhes sidalduv Omega 3 rasvhape tagab särava ja läikiva kasuka ning terve naha
  • Värske kanaliha omandab kersesti omandatavat valku
  • Toidus sisalduvad puu- ja juurviljad on vitamiinide, mineraalide ja antioksüdantide allikad
  • Teravilja, maisi ja soja - teada kui ühed peamised allergeenid - vaba!

 

OSTA SIIT!
Grain Free Holistic lõhega toit väiksestele ja keskmistele koertele
Grain Free Holistic kanalihaga toit suurtele koertele
Grain Free Holistic kanalihaga toit kassidele

Comments | Posted in Uudistooted koertele Uudistooted kassidele By Kätlin Lõhmus

Life konservid koertele ja kassidele

Aug 7, 2014 8:12:21 AM

Life Petcare on Itaalia firma, mis on loodud oma ala entusiastide poolt.  Toit mida lemmik sööb mõjutab oluliselt tema elu, tervist ja heaolu.  Uuringud on tõestanud, et paljud kliinilised patoloogiad (näiteks ülekaalulisus, allergiad, probleemid neerude ja kuseteedega) tekivad kui loom sööb kehva ja ebakvaliteetset või tema jaoks ebasobivat toitu.  Neid probleeme on võimalik ära hoida pakkudes lemmikule kvaliteetset ja kõrge toiteväärtusega toitu.

Lifecat (toidud kassidele) ja Lifedog (toidud koertele) tootesarjad on valmistatud parimatest koostisosadest. Need on naturaalsed, sisaldavad parima toieväärtusega koostisosi ning on vabad igasugustest kunstlikest lisaainetest. Paljudest lemmikloomatoitudest leiab hulga kõikvõimalikke ekstra lisatud vitamiine ja mineraale, et tasakaalustada kehvasid koostisosasid Life konservide koostisosad on kõik hoolikalt valitud ja ülikõrge toiteväärtusega ja seega puudub vajadus eraldi juurde lisada vitamiine või mineraale.

Lisaks klassikalistele retseptidele leiab nii kassi- kui koertekonservide seast põnevaid ja innovatiivseid retsepte.


Lifecat – konservisari kassidele


Lifecat Naturale

Lifecat Naturale konservidesse on valitud kõrgeima kvaliteediga kala või liha. Konserv serveeritakse koostisainete enda küpsetusleemes. Kala või liha sisaldus on vähemalt 75%. Konserv sisaldab rikkalikult kvaliteetset valku, on madala rasva- ja süsivesikute sisaldusega. Ei mingeid lisaianeid.

Osta siit!



Lifecat le Ricette

Lifecat le Ricette konservisarja tooted on fantaasiarikka kooslusega naturaalsetest koostisosadest ja võrratust maitsest. Juba pakend on äärmiselt põnev! Liha ja kala on parima kvaliteediga serveerituna erinevate põnevate garneeringutega. Nendele konservidele ei suuda vastu panna  isegi kõige pirtsakamad kassid.

Osta siit!



Lifecat Tuna & Rice

Lifecat Tuna & Rice sarja konservides on kasutatud tuunikala liha tumedamat osa, mis on eriti toitaineterikas. Kõikide sarja konservide lihaosa on tarrendis  serveerituna „riisikoogikesel“. Tuunikalas sisalduv kvaliteetne valk on kombineeritud riisis sisalduvate süsivesikutega. Ei mingeid kunstlikke lisaaineid!

Osta siit!



Lifecat Spuntini

Lifecat Spuntini konservid on valmistatud 100% naturaalsetest lemmikloomatoiduks sobilikest koostisosadest. Äärmiselt põnevad maitsekooslused on pakitud mugavatesse paraja suurusega kotikestesse. Paku seda kassile kerge einena või maiuspalaks. Ei mingeid kunstlikke lisaaineid.

Osta siit!


 

Lifedog – konservisari koertele


Lifedog Naturale

Lifedog Naturale konservid sobivad pigem väikest tõugu koertele ja ka neile, kes on kehva isuga. Lifedog Naturale konservides  on liha või kala lõigatud väikesteks kuubikuteks või fileeribadeks. Konserv on valmistatud vaid naturaalsetest koostisosadest, on teraviljavaba ega sisalda mingeid lisaaineid. Konservid sisaldavad rohkelt kvaliteetset valku, on madala rasva- ja süsivesikute sisaldusega.

Osta siit!


Lifedog Nutrition Plus

Lifedog Nutrition Plus sarja konservides on liha lõigatud suuremateks kuubikuteks või hakitud. Konservid sobivad pigem keskmistele ja suurtele koertele. Konservid sisaldavad rohkelt kvaliteetset valku, on tasakaalustatud rasva- ja süsivesikute sisaldusega. Ei sisalda mingeid lisaaineid.

Osta siit!

 

Comments | Posted in Uudistooted koertele Uudistooted kassidele By Kätlin Lõhmus

Innovatsioon kassitoidumaailmas -

Nutram GRAIN FREE kassidele!


Paljud loomasõbrad on kindlasti tähele pannud, et tänapäeval esineb nii koertel kui kassidel aina rohkem ja tihedamini erinevaid tervisehädasid (näiteks diabeet, rasvumine, erinevad allergiad). Põhjuseks peetakse elukeskkonda ja tingimusi: paljud lemmilkloomad elavad linnades millega kaasneb vähene liikumine (osad lemmikloomad elvabki ainult toas) ja suurem õhusaastatus. See mõjutab loomade tervist. Kui lemmikloom tundub loid ja tujutu, tema kehakaal kipub vägisi tõusma või on tal allergia teravilja või kartuli vastu, siis Nutram Grain Free toit on just parim valik!


Koeraomanikele on Nutram Grain Free toit juba tuttav ja tagasiside koeraomanikelt on olnud suurepärane: koertele maitseb ja koeraomanik on rahul kuna on kindel, et tema koer sööb tõesti parimat toitu. Meeldetuletuseks saab Grain Free koeratoidust lugeda siit ja siit!


Nüüd on meil suurepärane uudis kõigile kassiomanikele: GRAIN FREE TOIT KASSIDELE ON KOHAL! Grain Free kassitoit on saadaval kalkuni ja kanaga või lõhe ja forelliga. Mõlemad toidud on olemas nii 300g kui ka 1,8kg pakkides.


Miks Grain Free kassitoit nii eriline on?

1) Toit EI SISALDA teravlija, kartulit, gluteeni, ega säilitusaineid


2) Saadaval täielikult kana vaba või täielikult kala vaba retsept. Hea valik, kui sinu kassil on kas kala või kana suhtes allergia või ta lihtsalt keeldub söömast üht või teist.


3) Sisadab madala glükeemilise indeksiga koostisosi - quinoa, läätsed, rohelised herned, spinat jne. Need hoiavad veresuhkru taseme ühtlasena. Madala glükeemilise indeksiga toiduained ei tekita pärast söömist veres järsku veresuhkru tõusu. Järsku veresuhkru tõusu seostatakse diabeedi ja rasvumise tekke soodustamisega.


4) Toidu koostisse kuuluvad niinimetatud supertoiduained, mis on väärtuslikud energiaallikad, sisaldavad rikkalikult prebiootikume, ms toetavad seedimist ja lemmiku tervist üldiselt. Supertoiduaineteks on näiteks chia seemned, värsked marjad, vetikad, agaavi inuliin jpt.


5) Toit on rikas Omega rasvhapete poolest. Need tagavad terve naha, läikiva kasuka ja tugeva immuunsussüsteemi.


6) Toit sisaldab vaid värsket liha, mida ei ole kuidagi hormoonidega mõjutatud

 

Kassiomanike kogemused

Minu väga valiv ja pirtsakas kass, kes tavaliselt suhtub uutesse toitudesse esialgu väga umbusklikult ja ettevaatlikult, lausa tormas seda toitu sööma. Ei mingit ümber kausi käimist või pikemat nuusutamist. Sööb isukalt, ole vaid "mees" ja kalla ette.
Proovisin Nutram Grain Free kalkuni ja kanaga toitu. Proovida otsustasin just seepärast, et see tundub igati tervislik ja kasulik toit.

Ingrid (kodus 9a Exotic tõugu kass)


* * *

Proovisin nii kanaga kui kalaga varianti. Kassile meeldisid, neid võiks ka ise süüa.
Valeri


* * *

Pakendit võimalik mugavalt avada ja sulgeda nn tõmbluku abil. Toidupalad on väikesed (võrreldes näit Applaws omadega, mis ka teraviljata). Muidu toiduga pirtsutav 12-aastane vöödiline tunnistas söödavaks ja otsib Nutrami palakesed kausist Applaws'i omade vahelt välja. Proovisin Grain Free kanaga toitu.
Robert


* * *

Väga hea vaheldus tavalisest toidust, meie kiisud on väga rahul uue toiduga. Proovisin nii kanaga kui kalaga varianti.
Piret


* * *

Minu konservatiivsed kiisud otsustasid, et see toit on hea. Krõbinad on suhteliselt väiksed ja erineva kujuga.. ja krõmpsub hästi. Sobib ka kassipoegadele. Proovisin Grain Free kalaga toitu.
Pille


* * *

Minu pirtsakale kassile meeldis väga. Proovisin Grain Free kalaga toitu.
Katrin

 

Osta Grain Free toitu kassidele siit!

 


Comments | Posted in Uudistooted kassidele By Kätlin Lõhmus
Set Ascending Direction
per page