Monge on Itaalia firma, mis on loodud 1963 aastal eesmärgiga pakkuda kvaliteetset toitu koertele ja kassidele lähtudes nende maitse-eelistustest ja vajadustest. Olles lemmikloomatoitude liider Itaalias, tegeleb Monge uurimustega ja sellest lähtuvalt täiendab ja arendab tootevalikut pidevalt.

Monge konserve koertele ja kassidele leiab Bossest juba mõnda aega ja loomaomanikud on nende headuses veendunud. Nüüd leiab Bossest ka Monge kuivtoitusid koertele ja kassidele.

Monge koeratoidud

Monge Natural Superpremium sarja  kõrgekvaliteedilised tasakaalustatud toidud sisaldavad kõiki vajalikke toitaineid aidates ühtlasi säilitada koera optimaalset kaalu.

Koeratoidud on jagatud nelja gruppi: 
Extra Small – tillukestele koertele kaaluga kuni 2kg
Mini – väikestele  koertele kaaluga kuni 8kg 
Medium – keskmise suurusega  koertele kaaluga 8-30kg 
Maxi – suurtele koertele kaaluga üle 30kg

Monge BWild Feed the Instinct  - innovaatiline toidusari eesmärgiga toita koera nii looduslikult  kui võimalik. Toidud sialdavad 65% loomseid koostisosi, rohkem värsket liha – metssea, jaanalinnu või põdraliha, metsamarju, maitsetaimi  ning väga vähe teravilja. Toitudes puuduvad kunstlikud värv- ja säilitusained.
Breederite sari – kasvatajatele mõeldud superpremium kvaliteediga toidud, suurtes kottides ja mõistliku hinnaga. 

Tooted on saadaval Bosse poodides ja e-poes!

Monge kassitoidud

Monge Natural Superpremium sarja kassitoitudes on arvestatud kõiki kodukasside vajadusi. Toidud on kiisule ülimaitsvad, liha- või kalarikkad ja vitamiinide ning mineraalsooladega rikastatud. Kõik toidud on valmistatud hoolikalt valitud koostisosadest, rikkad Omega-3 rasvhapete poolest ega sisalda mingeid kunstlikke lisaaineid.
Kassitoitude valikus on toidud tubastele ja õues käivatele kassidele, noortele ja vanadele, steriliseeritud ja kastreeritud kassidele.

 Monge Bwild Feed the Instinct  – innovaatiline ja looduslik kassitoit . Sisaldab 65% loodulikke koostisosi, värsket liha (metsjänes), metsamarju ja taimi, vähe süsivesikuid. Ei sisalda sünteetilisi värv- ja säilitusaineid.

 Monge konservid koertele ja kassidele on valmistatud parimast, inimtoidu kvaliteediga toorainest ja meeldivad kõige pirtskamalegi lemmikloomale.

Tooted on saadaval Bosse kauplustes ja e-poes!